Astronapoved

Na zlato dobo se začnite pripravljati zdaj, od tod

Aleksandra Winkler Drole, karmična diagnostičarka in učiteljica akaških zapisov
27. 7. 2023, 15.30
Deli članek:

Zaradi napačnih odločitev, za katere je bil glavni vzrok »temni element« (negativne duše) v vodstvu Atlantide (kot tudi pozneje v zgodovini in še danes), je veliko ljudi začelo izgubljati povezavo z Bogom, duševno in čustveno zdravje, telesno dobro počutje in osebno suverenost.

Jan Drole
Atlantida je propadla, ostal pa je spomin – ne razumski, temveč dušni spomin v številnih, ki zdaj živimo na Zemlji.

Avrična polja so se zaradi spremenjenih prehrambnih navad in izkrivljene miselnosti zameglila z gostimi vibracijami strahu in tekmovalnosti. Zdravilni tempelj preprosto ni bil več sposoben sprejemati množice ljudi, ki so potrebovali oskrbo, saj niso več dosledno upoštevali duhovnih zakonov.

Padec zlate dobe Atlantide je bil posledica kolektivno nizke zavesti v skupnosti, ki je zanikala odgovornost za svojo energijsko samooskrbo in suverenost, vključujočo misli in prepričanja.

Izgubili smo se v svojem senčnem jazu in ločenosti od Boga in tudi med seboj. Zakon enega je bil pozabljen in veliko kraljestvo Atlantida je nazadnje propadlo.

Atlantida je propadla, ostal pa je spomin – ne razumski, temveč dušni spomin v številnih, ki zdaj živimo na Zemlji. Včasih ta dušni spomin prebudi kakšen dogodek, podoben tistemu, ki smo ga že izkusili. Mnogim se ta izkušnja, ko je ozdravljena travme, izkaže kot dobrodošla, saj smo bogatejši za eno znanje, védenje, s katerim lahko koristimo sebi in drugim.

SMO NA PRAGU ZLATE DOBE

V teh letih pripravljamo teren za čase in družbo, kot je bila nekoč Atlantida. Čeprav zavijate z očmi in si mislite svoje, naj vam povem, da zlata doba ne bo prišla za vse naenkrat, niti vam je ne bo treba iskati na zemljevidu in ne kraja, kamor bi se lahko odselili.

Na vizijo zlate dobe se začnite pripravljati zdaj, od tod, kjer ste. Zlato dobo boste lahko občutili kot notranji mir in harmonične odnose, ki temeljijo na spoštovanju in suverenosti ter zmožnosti enakovrednega dojemanja vsakega posameznika. Enakovreden je seveda otrok staršu, delavec svojemu direktorju, kar v praksi pomeni, da vsakdo opravlja dela in naloge po svojih zmožnostih, sebi primerno, vendar enakovredno spoštljivo. Zaupajte v karmični zakon, da se vse dobro z dobrim vrne, vendar se ne razdajajte z dobrim delom ljudem, ki si tega ne zaslužijo, če sami niso suvereni in konstruktivni. Podpirati slabe namere namreč pomeni podpirati negativne duše.

KOMU POMAGATI IN KOGA PODPIRATI?

Opažam, da je čedalje več tako imenovanih ali samooklicanih »lightworkerjev« – delavcev luči – in da organizirajo raznovrstne seanse, ki spodbujajo pošiljanje svetlobe. To samo po sebi ne bi bilo nič spornega – gledano z mojega stališča –, če bi se tisti, ki mu karkoli že pošiljajo, s tem strinjal. Sama namreč ne potrebujem tega, da bi mi kdorkoli karkoli »pošiljal«, kot ne sprejmem, če mi kdorkoli kuha. Kot niso vsi vešči kuhanja, tudi niso vsi vešči pošiljanja čiste energije. Saj morda res ne bi jedli, kar vam skuha popoln neznanec, ki še ni kvalificiran za to, morda ne upošteva higienskih normativov ...

Za ohranjanje vaše dobre duše je nujno, da izbirate dobro družbo duš s podobno visoko stopnjo vibracije in zavedanje, da za vami, ko izžarevate svojo čisto božansko luč, ne stojijo le vaši dobri dušni duhovni vodniki, ampak vas nenehno podpira tudi univerzalna božanska luč, ki vam osvetljuje življenje, da lahko premagate mnoge zemeljske ovire in manifestirate obilje v svoje fizično življenje.

Če na primer nasprotujete vojni ali ubijanju in pošljete luč tistim, ki stojijo za ubijanjem ali nasiljem iz jeze ali zaradi osebne koristi, jih bo luč, ki jim jo pošiljate, zgolj spodbudila v zagonu za ta osebni cilj ali namen. Toda pogosto duše, ki izberejo temo, želijo luč le za svoj osebni program. Nočejo čiste povezave s svetlobo, sicer bi jo že izbrale same.

Za vse dobre duše je nujno, da ne podpirajo kogarkoli, saj bi to njihovo svetlobo negativne duše le izkoristile za manifestiranje še več negativnega.

SLUŽENJE IN PODPIRANJE

Zavedajte se, da je treba sebe resnično dobro poznati in biti vsaj petkrat močnejši od tistega, ki ga hočete rešiti iz »brezna nevednosti«, iz živega peska, kamor je zašel zaradi napačnih odločitev. Nikoli se ne precenjujte in nikoli ne podcenjujte moči temnih elementov.

Najboljše, kar lahko naredite, je, da resnično dobro služite svojim otrokom, partnerju, staršem, sorojencem. Šele ko imate v domačem krogu dobro in udobno življenje, lahko počasi in previdno razširite svoje dobro delovanje na znance, vaščane in širše.

Pomagati »zdraviti« druge, čeprav je to v pogovoru, zahteva kar največjo mentalno, čustveno in telesno pripravljenost (mentalna higiena in dobra forma), ki pa je žal mnogo terapevtov nima.

V to življenje smo namreč prinesli veliko odvečne »prtljage«, in ko jo odvržemo, si naš dušni spomin opomore, a ohrani vse izkušnje, povezane z nekaterimi napačnimi izbirami ali travmatičnimi izkušnjami, kot lekcije, ki so bile potrebne, da smo se nečesa naučili.

Nevtralizirajmo vse negativne ali neharmonične energije, ki vplivajo na nas, in obnovimo božansko dušno matrico na vseh dimenzionalnih vidikih obstoja do izvirnega stanja – v trenutku nastanka naše duše iz božanskega vira.