Astronapoved

Horoskop za četrtek, 27. julija

N. K.
27. 7. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v levu, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
/

OVEN – V ospredje boste postavljali sebe in ne boste se želeli poglabljati v težave drugih ljudi. Konec dneva se vam obetajo sproščeni pogovori in nasmešek na obrazu!

BIK – Videli boste sliko ljudi, ki so v vaši bližini. Presenečeni boste nad določenimi odzivi, ki vas bodo vznemirili, saj takšnih zadev nikakor niste pričakovali.

DVOJČKA – Preveč skrbite za tiste, ki v resnici ne potrebujejo vaše pomoči. Potem se pritožujete, ko si vsak izbere svojo pot. Posebno doma se vam to prepogosto dogaja.

RAK – V službi vam bodo nadrejeni dodelili nehvaležno nalogo, ki jo boste natančno opravili. Poželi boste občudovanje, vendar pa si ne obetajte dodatnega plačila.

LEV – Popoldne vas bo motil hrup, poiščite si miren kotiček. Neko nalogo lahko opravite tudi doma, za računalnikom in vsekakor brez pomoči. Tako boste bolj sproščeni.

DEVICA – Nekaj vam bo dalo navdih. Pri nakupih pa se žal ne morete pravočasno ustaviti. Premislite, ko boste odpirali denarnico. Nekdo vas pozna bolje, kot si mislite.

TEHTNICA – V ljubezni je na vidiku zjasnitev, toda vse prihaja izredno počasi. Vse kaže na to, da boste končno pozabili na nekaj težavnega, kar vas je obremenjevalo.

ŠKORPIJON – Ne znajdete se najbolje, posebno ob začetku dneva, ko boste morali čakati ali pa molčati v trenutku, ko bodo na pohodu tisti, s katerimi se ne ujemate.

STRELEC – Delujete popustljivo, a ni tako. Nekdo vam ne more do živega, ni še razkril vaše šibke točke. Postajate sicer nekoliko utrujeni ob nenehnem bojevanju.

KOZOROG – Pozanimajte se glede možnosti za zaslužek, ne zanemarite podrobnosti. Popoldne boste utrujeni, vsekakor pa končajte neko zadevo, najbolje sami.

VODNAR – Tisti, ki vas ne poznajo dobro, vas hitro dojamejo kot vzvišene, ker ste tako odločni, ko branite načela. Dolgo ste se trudili, da si lahko korak za korakom gradite ugled.

RIBI – Ko se boste spopadali z ovirami, ne pozabite, da je treba stvari včasih le dobro organizirati, ne da bi vaš entuziazem zaradi tega trpel. Več glav pač več ve.