Aktualno

4 razlogi, zakaj se prihoda Nezemljanov ni treba bati

Tana Hoy, jasnovidec in medij
16. 6. 2023, 11.55
Posodobljeno: 16. 6. 2023, 11.59
Deli članek:

Morda se zdi, da smo ljudje edina civilizacija v vesolju, ker na drugih planetih še nismo odkrili življenja.

dreamstime
Naš svetovni nazor in temeljna prepričanja se bodo spremenili, saj se nam bo odprl veliko večji svet, veliko vesolje.

A nekega dne bo prišel čas, ko se bomo srečali z Nezemljani.
Nezemljani so življenjske oblike, ki izvirajo z drugih planetov – znotraj našega osončja, v drugem zvezdnem sistemu ali morda v drugi galaksiji. Obstoja vesoljcev še nismo dokazali, a tako je le zaradi obsežnosti vesolja. Naš planet je le drobec prahu v tem vesolju, toliko planetov je v našem zvezdnem sistemu in nasploh.
Da bi razumeli obsežnost vesolja: v naši galaksiji Rimska cesta je na milijarde zvezdnih sistemov in vsaka galaksija ima svoj nabor planetov. Tudi galaksija Rimska cesta je le ena od milijard galaksij v vesolju. Zato je verjetnost, da so nekje v prostranstvu vesolja druge oblike življenja, nesporna.

RAZLOGI ZA MIR
Toda če bo Nezemljanom kdaj uspelo priti na Zemljo, ali bodo prišli v miru? Da, bodo … in spoznajte razloge, zakaj.
1.  Nezemljani so se razvili do točke, ko vojskovanje ne obstaja več.
Vojska je z nami že od nekdaj. Vojska je bila priča rojstvu novih civilizacij in propadanju imperijev skozi večji del človeške zgodovine. Kljub nekaterim pozitivnim učinkom vojskovanja so negativni učinki še vedno večji od koristi, zato je vojskovanje na splošno slaba stvar.
Nezemljani so bili verjetno prisotni že milijone let, preden so se na tem planetu pojavili prvi ljudje (upoštevajte, da sodobni človek obstaja le približno 200.000 let).
Če so Nezemljani v vesolju prisotni toliko let, so se najverjetneje razvili do višje stopnje zavesti in že opustili idejo o vojskovanju, saj to vodi le v uničenje družbe.

2.  Nezemljani nam bodo želeli pomagati izboljšati civilizacijo.
Pomagali nam bodo tako, da bodo z nami delili svojo napredno tehnologijo, saj jih vodi želja, da postanemo podobni njim: razsvetljeni, tehnološko uspešni in bogati na nešteto načinov. Nezemljani že vidijo, da imamo potencial, da postanemo nekaj več, in da bi iz nas izvabili najboljše, potrebujemo le njihovo pomoč.
Nezemljani bi želeli izboljšati tudi našo znanost, da bi imeli bolj zdravo in daljše življenje. Želijo nas naučiti resnice o delovanju vesolja, nam razkriti naš izvor in deliti z nami, kaj se skriva onkraj naše galaksije in vesolja. Nezemljani nam želijo dati modrost in znanje, da se osvobodimo napačnih prepričanj in idej, ki le prispevajo k propadu človeške družbe.

3.  Nezemljani potrebujejo zaveznika.
Res je, da noben človek ni samoten otok – nihče ne more uspevati sam, potrebuje pomoč drugih ljudi ali drugih bitij, da nekaj ustvari. Enako načelo velja za tujce. Nezemljani želijo k nam, ker iščejo roko pomoči, zaveznika ali prijatelja.
Ti Nezemljani so morda vrsta, ki je v primerjavi z nami v nekaterih pogledih slabša. Morda pridejo k nam, ker iščejo odgovore, na primer, kako ustvariti električno energijo ali kako uporabiti fosilna goriva kot gorivo za svoja vozila. Morda potrebujejo našo pomoč, da lahko njihova vrsta preživi težave na svojem planetu, ker tehnologija, ki jo poznamo v našem svetu, morda ni prisotna v njihovem.

4.  Vojna z Zemljani bi le izčrpala njihove vire.
Vedno znova se je izkazalo, da je vojskovanje le način črpanja lastnih virov. Če Nezemljani pridejo na Zemljo in napadejo naš planet z vojskovanjem, bi morali pripraviti veliko virov in zalog, da bi se podali v to.
Ko greste v vojno, morate imeti potrebna sredstva, kot so hrana za vojake, gorivo za vozila, zadostno število vojakov ter denar za kritje stroškov proizvodnje orožja, vozil in najema vojakov.
In kaj če gre za vojno, ki jo vodite na drugem planetu ali v drugi galaksiji? Zagotovo bi morali imeti na voljo veliko sredstev. Odhod v vojno ni prav praktična stvar, pa tudi logična ne, torej bodo vesoljci na Zemljo prišli v miru. Mir bo v vesolje prinesel harmonijo in vsaka življenjska oblika v njem bo imela od tega korist. Mir je pogoj blaginje, ker ohranja vse v harmoniji in redu. Z mirom lahko dosežete veličino, pridobite potreben prostor in čas, kjer boste lahko svet izboljševali.
Ko bodo vesoljci človeštvu na Zemlji znani, se bodo naše ideje, prepričanja in znanost obnovili. Miren prihod Nezemljanov bo zagotovo trenutek, ki bo odmeval skozi čas, torej zgodovinski trenutek, ko bomo končno dobili odgovor na vprašanje: »Ali smo v vesolju sami?«