Astronapoved

Horoskop za četrtek, 15. junija

N.K.
15. 6. 2023, 05.48
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v biku.

Profimedia
/

OVEN – Razmislite o ljubezenski epizodi, saj se ne smete zanašati le na trenutne vtise. Na vidiku so novosti, ki vas bodo pozitivno presenetile in tudi ob pravem času.

BIK – Dobili boste več odgovorov od osebe, ki vas vse bolj zanima in vam je všeč. Med vama se plete nekaj zanimivega, čeprav tega nihče noče odkrito priznati.

DVOJČKA – Lažje vam bo, posebej na poslovnem področju. Okrepila se bo vaša samozavest in našli boste priložnosti, ki vam bodo pisane na kožo in prinašajo svež veter.

RAK – Nepremišljenost vam lahko povzroči kar nekaj preglavic in zapletov. Ne popuščajte v odnosih, kjer bi se morali nujno postaviti zase in zahtevati več spoštovanja.

LEV – Danes je čas za odklop, po katerem hrepenite že nekaj časa. Dovolite si početi stvari, ki vas navdihujejo, prinašajo dobro voljo in širijo vaša obzorja v pravi smeri.

DEVICA – Preveč ste nezainteresirani, da bi se odzvali tako, kot pričakujejo drugi. Ne bodite navezani ves čas na isto stvar, saj tako ne pridete nikamor.

TEHTNICA – Danes boste izbirčni, saj si ne želite dodatnih obveznosti ali obljub, ki jih ne morete izpolniti. Na področju zdravja se obeta nekaj manjših nevšečnosti.

ŠKORPIJON – Nekdo vam še vedno nasprotuje, zato morate paziti pri komunikaciji, ki naj bo diplomatska. Ponuja se vam rešitev, ki vam ni všeč, a jo boste prisiljeni sprejeti.

STRELEC – Pustite se navdušiti, saj novosti prinašajo bistvene premike naprej. Dvom naj ostane v ozadju, naj ne pokvari doživetij, ob katerih se boste lahko sprostili.

KOZOROG – Čez dan boste hiteli, zvečer pa boste hrepeneli po umirjenosti in harmoniji. V ljubezni so na vidiku novosti, vendar ne zaupajte takoj, najprej se prepričajte.

VODNAR – Življenje bo danes potekalo v skladu z vašim tempom. Smisel bodo določali pomembni ljudje in dobro bi bilo, da jim prisluhnete in se od njih poskusite kaj naučiti.

RIBI – Ni najboljši čas za sklepanje novih poslov in prilagajanje novim okoliščinam. Preveč ste sumničavi in težko se boste prilagodili tistemu, kar bodo od vas zahtevali.