Sodobno suženjstvo

To so tri orodja, s katerimi so nam sistemi ujeli energije!

Andreja Novak, astrologinja in energijska raziskovalka,
12. 6. 2023, 16.00
Posodobljeno: 12. 6. 2023, 17.14
Deli članek:

Kadarkoli beremo članke ali poslušamo o zdravljenju srca in duše z vidika sistemov, ki preprečujejo, da ne živimo na polno, naletimo na termine, ki jih morda ne razumemo najbolje.

Profimedia
Da se predamo svetlobi, to zahteva delo, ni nekaj samo po sebi umevnega. A je vredno!

Ob vprašanjih, kako na nas vplivajo vzgojni sistemi, sistem v službi, v šoli, oziroma kako nas ti sistemi izzivajo na točkah, kjer smo ranljivi, da se potem odzivamo v skladu z njihovimi pričakovanji, se vedno pojavljajo besede mikročipi, kode in pečat.
Naše energije so namreč v mikročipe, kode in pečate dobesedno ujete, ker so vsi trije elementi orodja sistemov, ki nas zapečatijo.
Že to, ali se rodimo kot moški ali ženska, nas zapečati, saj vpliva na to, kako nas vzgajajo. In namesto da bi bili to, kar smo, se ravnamo po sistemih, ki nam ubijajo sproščenost. Določajo nam, ali lahko jočemo ali ne smemo, ali moramo biti agresivni ali ne …
Pa si oglejmo podrobneje tri najpomembnejše zanke, ki ohranjajo določene probleme, da jih ne moremo opustiti iz naših sistemov. Nobena od njih ni aktivni model, so strukture v naših energijah, ki imajo vsaka svojo funkcijo, svoj namen in način, da nam ujamejo naše lastne energije.

MIKROČIPI
Mikročipi so, povedano z drugimi besedami, čipi v naših lastnih energijah, ki so vzpostavljeni zato, da nas določene druge energije lahko spoznajo.
Primer: če določeni ljudje z vami manipulirajo, to vsi počnejo na enako noto. Vi ste namreč rahločutni do ljudi istega tipa, smilijo se vam denimo ljudje določenega značaja … in vaš mikročip jih nenehno privablja, oddaja frekvenco, da pridejo do vas in vas lahko »izpijejo«. Mikročip torej prikliče »parazite« in zajedavske odnose.
Ko nam uspe svoje mikročipe počistiti, parazitski odnosi odpadejo, ker mi nimamo več signalizatorjev oziroma ne oddajamo več frekvence ljudem, ki bi nas prišli izčrpavat, in postanemo suvereni.

KODE
Kode so v bistvu energijska prokoda, ki določa, kdo ima dostop do nas, kar je zelo povezano s preteklimi življenji.
Primer: če imate ob partnerju ali določenih prijateljih občutek, da znajo pritisniti na pravi gumb, da vas »spravijo na obrate«, oziroma vas lahko prizadenejo, ste se verjetno z njimi srečevali že v preteklih življenjih in imajo prave kode za vas. Vedo, kako vas razburiti in kako vas zares razočarati. Drugi ljudje nimajo teh kod in vam tako ne pridejo do živega.
Karmične povezave in karmični odnosi so tisti, ki pridejo s kodami. Z vpletenimi si pravzaprav izmenjamo ključke, ki nam omogočajo znanje, kako izmučiti drug drugega … ali pa se zares prebuditi.

PEČATI
Pečate bi najpravilneje opisali kot strukturo, ki jo sistem zapečati. Navsezadnje pečat zato tudi nosi tako ime.
Primer, kako pečat zaznamuje vse življenje: če ste denimo živeli na vasi, vam je vaški sistem nekako zapečatil določeno energijo, in ko nekoč živite v mestu, imate občutek odtujenosti od novega okolja. Vaška skupnost vam je vtisnila pečat.
Pečat lahko ustvarijo tudi močne odločitve iz preteklih življenj, ki so bile izrečene ob močnih energijah in iskreno. Pri samskih ljudeh tako v energijah pogosto srečamo pečat, da ne bodo nikoli več zaupali nasprotnemu spolu.

VAJA
Da bi lahkotno živeli, je nujno, da vzpostavimo vsaj polovično zavedanje – kajti kolikor smo v svojih energijah, toliko moči imamo pri odločanju. Če smo v svojih energijah manj kot 50-odstotno, to pomeni, da o svojem življenju ne odločamo sami, temveč nam življenjsko pot usmerjajo ali pretekla življenja ali mikročipi. Torej drugi ljudje ali sistemi.
Preizkus: zaprite oči in si postavite vprašanje, koliko (v odstotkih) ste v svojem zavedanju. Prvi odgovor (od 1 do 100), ki vam pride na misel, je pravi. Se pravi, toliko imate zdaj svoje energije, ki vam je na voljo. Če je ta delež več kot 50 odstotkov, je to odlično; ste že v moči odločanja. Takrat zakon privlačnosti za vas pride v poštev. Če ste prisotni v manj kot 50 odstotkih, mečete svojo energijo stran. Lahko sicer rečete »danes je lep dan, v mojem življenju je vse dobro«, a energija drugih sistemov to zlorabi po svoje.

RAZLAGA
Ko govorimo o energiji, ki je na voljo, pomeni, da ni ujeta v sistemih in lahko vi z njo nekaj počnete. Takrat začne svobodna volja funkcionirati. Do takrat pa smo kot čebula, ki jo je treba olupiti – in žal imamo veliko ovojev.
Mikročipi, kode in pečati so torej energijske strukture v nas, ki nas ločujejo od nas samih in nas povezujejo s sistemi. Zato se denimo odzivamo na reklame, na ustrahovanje, zato v Sloveniji gori »fovšija« … Zaradi sistemov, ki to podpirajo.
Vsakdo je v vsakem trenutku nosilec nečesa: ali smo nosilec svetlobe ali teme. Mikročipi, kode in pečati nas nagovarjajo za črnino. Bitka v energijah, med sistemi teme in svetlobe, je večna. In da se predamo svetlobi, to zahteva delo, ni nekaj samo po sebi umevnega. A gre za nekaj najboljšega, kar smo kadarkoli naredili.
Odločajte se za svetlobo, odločajte se za iskreno resnico, resnico srca, se pravi za sebe.