Astronapoved

Horoskop za soboto, 10. junija

N. K.
10. 6. 2023, 06.35
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v ribah.

Profimedia
/

OVEN – Priporočljivo je, da se umaknete od zapletov, saj lahko naredite škodo sebi. Raje opravite obveznosti, ki vas čakajo, in ne obrekujte, saj bodo besede hitro prišle naokoli.

BIK – Nočete prehitro odpustiti, kar je glede na vašo situacijo normalno. V družini se potrudite, da boste posvetili dovolj pozornosti vsem, posebno mlajšim.

DVOJČKA – Uporništvo je še vedno prisotno, zato se ne čudite, če vas nekdo ne bo razumel na pravi način. Spustite se tako daleč, da lahko še vedno ohranite notranji mir.

RAK – Preveč ste nepremišljeni in naivni, zato ne bodite presenečeni, če boste ostali brez podpore prijateljev. Poskusite popraviti vsaj nekaj delovnih zadev.

LEV – Poslovno dogajanje potrebuje osvežitev. Zapadli ste v rutino in zaradi tega vse težje najdete dober razlog, da delate z veseljem. Danes si vzemite nekaj časa za počitek.

DEVICA – Zelo je pomembno, kakšne odnose gradite, saj boste še dolgo obdani z njimi, škode pa ne boste mogli vedno popraviti. Poskusite se nekomu malce prilagoditi.

TEHTNICA – Več novosti bo na sporedu, posebno v domačem okolju. Tokrat se ne boste predolgo spraševali, kaj je treba spremeniti, da se odnosi izboljšajo.

ŠKORPIJON – Nekaj nervoze, toda tudi veliko praktičnosti in samozavesti, bo danes zaznamovalo dan. Ne sodite drugih po sebi, niso vsi sposobni enakih korakov.

STRELEC – Poslovno področje bo zahtevalo veliko, čeprav ste z eno nogo že pri počitku. Zdelo se vam bo, da je ogromno nepomembnih reči, zato boste nervozni.

KOZOROG – Z nekom zelo podobno razmišljata, česar morda ne kažeta na prvi vtis. Tudi tokrat se morate izkazati s kakšno izvirno idejo, da ne bodo menili, da ste dolgočasni.

VODNAR – Prevladovala bo napeta energija. Po eni strani to pomeni, da bo veliko misli in idej, po drugi strani pa, da ne boste imeli pravega potrpljenja za druge.

RIBI – Ne poskušajte na silo vplivati na druge, saj vas v tem primeru ne bodo upoštevali. Na področju čustev bo treba počasi narediti osebno bilanco in se malce poglobiti.