Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 12. junija

N. K.
12. 6. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v ovnu.

Profimedia
/

OVEN – Čaka vas večji izziv. Pripravite se nanj, tako da povečate svojo samozavest. Z zaskrbljenim pričakovanjem bi lahko zaustavili intenzivno dogajanje, ki prihaja.

BIK – Funkcionirajte iz želje po uživanju sadov svojega delovanja in veliko lažje boste prišli do rezultatov. Osredotočite se na pot, ki vas bo zagotovo pripeljala tudi na cilj.

DVOJČKA – Ne imejte slabe vesti, če boste prišli do zaključka, da nimate urejenih vseh svojih parametrov. Že brez dodatnih zapletov boste imeli dela čez glavo.

RAK – Brez slabe vesti boste danes lahko bolj ležerni, kot ste običajno. Naredili ne boste ničesar, kar ne bo nujno, kar lahko v službi nekoga zelo zmoti oziroma zavede.

LEV – Tokrat ste se sposobni povezati z nekim prijateljem, ki vas bo vodil tudi takrat, ko ne boste popolnoma prepričani, kaj je prav in kaj ni. Kljub vsemu se držite svojih zamisli.

DEVICA – Prevečkrat sanjate o tem, kaj bi radi storili, a se ustavite že pri besedah. Tokrat bo treba spremeniti običajno vedenje in počasi stopiti na realna tla.

TEHTNICA – Pojavilo se bo nekaj ostrih očitkov na vaš račun, vendar jih lahko mirno preslišite in vztrajate pri začrtani poti. Verjemite, da vam bo marsikdo hvaležen.

ŠKORPIJON – Potrebna je odločnost, še posebej če hrepenite po pohvali. Na poslovnem področju se boste morali soočiti z nečim, kar bi lahko resno ogrozilo uspeh.

STRELEC – S kombinacijo planetov, ki je aktivna na področju prijateljstva in stikov z mlajšimi, boste dobro razpoloženi. Nekaj, kar se vam je zgodilo, bo dobilo svoj pomen.

KOZOROG – Osebo, ki vas vznemirja, je treba postaviti na realna tla, ne pa tudi poteptati, saj ima vsak možnost, da dobi še eno priložnost. Tudi vi jo ponudite.

VODNAR – Previdni bodite pri opravkih, ki zahtevajo natančnost. Spomnite se, kaj ste obljubili, saj vam lahko v nasprotnem primeru zamerijo, kar bi slabo vplivalo na odnose.

RIBI – Na čustvenem področju vas bo vodil ego, kljub temu se ne vdajajte negativnim čustvom, ki lahko prikličejo nezadovoljstvo in žalost. Bodite bolj vedri.