Astronapoved

Horoskop za petek, 9. junija

N. K.
9. 6. 2023, 05.45
Posodobljeno: 9. 6. 2023, 07.47
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v vodnarju, ob 12.14 preide v ribi.

Profimedia
/

OVEN – Vaše počutje je odvisno predvsem od trenutnih dejanj, zato dobro razmislite, kako naprej. Predvsem pa drugim ne počnite tistega, kar ne želite, da bi drugi počeli vam.

BIK – Sposobni boste hitro veliko narediti in poleg tega poskrbeti za zabavo in sproščeno vzdušje. Izpostavljena bo natančnost, ki jo boste vlagali v svoje delo.

DVOJČKA – Spet vodite igro, še posebej na čustvenem področju, kjer ste zelo stabilni. Izkazalo se bo, da ste imeli prav, ko ste nekomu pred kratkim nekaj predlagali.

RAK – Ničesar ne boste prepustili naključju, vse boste dobro načrtovali, kar bo nekoga zmedlo ali razjezilo. Lahko ste mirni, saj boste že popoldne priča pozitivnim reakcijam.

LEV – Danes se vam bo sicer zataknilo pri težji nalogi, vendar se do rešitve poskušajte prikopati sami. Lahko da ne boste prejeli pomoči, čeprav bi ponižno zaprosili zanjo.

DEVICA – Ne boste več vedeli, ali ste na pravi poti in kaj storiti glede osebe, ki vam v mislih ne da miru. Začnite počasi in napredujte z iskrenostjo in direktnostjo.

TEHTNICA – Za uspešne odnose v službi se bo treba potruditi. Ko popuščate zahtevam, ste nezadovoljni, zato se nikar ne podajte v nezadovoljstvo, povezano s financami.

ŠKORPIJON – Čustveno ste šibki, saj obljubljate eno in delate drugo, čeprav se tega dobro zavedate. Morda ste premalo pozorni na nekaj, kar vam želi nekdo dopovedati.

STRELEC – Današnja energija je za vas kot naročena. Videli boste, kaj vse lahko storite, kar vas bo popeljalo v napredek. Prek malenkosti poskusite uvideti celotno sliko.

KOZOROG – Skromnosti nikar ne poskušajte hliniti, naredite raje, kar je potrebno, in se tiho umaknite. Čas je primeren za akcijo, v njej ni prostora za jezo, agresijo in pomilovanje.

VODNAR – Razmišljali boste o naslednji potezi, ki bi utegnila prinesti tudi nekaj dobička. A najprej potrebujete cilj, proti kateremu se bodo odvijala vaša dejanja.

RIBI – Niste najbolj trdni, toda vseeno si želite pustiti pečat v službi in v ljubezenskih odnosih. Največ energije boste danes namenili tistim, ki vas bodo pripravljeni poslušati.