Astro

Horoskop za sredo, 14. junija

M24
14. 6. 2023, 06.33
Posodobljeno: 14. 6. 2023, 06.40
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v biku.

Profimedia
Tehtnice bodo utrujene, vodnarji pa neprekosljivi.

OVEN – Odpirajo se nove zamisli, ena vključuje tudi izjemno zanimivo druženje z osebami, ki jih do zdaj niste niti opazili. Nikar se ne vdajte slabemu razpoloženju.

BIK – Odločite se za spremembo, ki vas bo usmerila k preprostim rešitvam. Priznajte si, kam vas vleče srce, in naredite nekaj novih korakov, saj boste deležni prijetnih odzivov.

DVOJČKA – Vaše počutje se spreminja iz minute v minuto. Potrebujete podporo in oklevate tudi glede najpreprostejših odločitev. Dobro bi bilo, da se zberete.

RAK – Na poslovnem področju se ukvarjate z napakami drugih in zdi se vam, da vsi izkoriščajo vašo dobro voljo. Za ljubezen tokrat ne bo časa, kar lahko nekoga razžalosti.

LEV – Ne dovolite, da bi vas situacija v službi spravljala iz tira. Če se že ne morete odločiti, se vsaj lotite nečesa, kar popolnoma obvladate, saj niste razpoloženi za kritike.

DEVICA – Ugotovili boste, da je delovno okolje zlahka tudi vir sreče in prijateljskih odnosov. Zelo vam bo prijetno, ko boste ugotovili, da ste ves čas v središču pozornosti.

TEHTNICA – Danes boste malce utrujeni. Privoščite si kakšen premor ali pa vsaj več sprostitve v prostem času, ki vam bo dobro dela. Ne izkazujte drugim svoje jeze.

ŠKORPIJON – Določiti morate pravila igre, saj vas okoliščine, v katerih ste se znašli, močno utesnjujejo. Odlično vam bodo šli pogovori, v katerih bo mnogo prilagajanja.

STRELEC – Po pogovoru, ki ga boste opravili, boste pogumnejši. S simpatijo se lahko končno začnete dogovarjati na novih temeljih, kar vas bo spravilo v dobro voljo.

KOZOROG – Danes bo prišla na dan vaša iznajdljiva in v prihodnost usmerjena narava. Navduševali boste z optimizmom, toda previdno, nikar ne zavajajte z obljubami.

VODNAR – Danes boste neprekosljivi, tudi če gre za nekaj novega. Vsekakor vam ustreza, da se svojim dejavnostim posvečate brez zadržkov, kar vas bo razbremenilo.

RIBI – Nadaljujte zoprno nalogo, saj kmalu prihajajo rezultati, ki vas ne bodo razočarali. Prijatelju se odprite in povejte svoje, kajti sam ne more ugotoviti, o čem razmišljate.