Astronapoved

Horoskop za petek, 2. junija

N.K.
2. 6. 2023, 05.50
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – S pravimi besedami boste dosegli preboj v službi in na ljubezenskem področju. Uporabite iskrenost, pa boste dosegli cilje, ki se vam že nekaj časa izmikajo.

BIK – Pojavljala se bodo nihanja, ki bodo šla v skrajnosti. Nekaj časa boste precej čustveni, drugič bo v ospredju razum, ki vas bo usmerjal v to, da neki odnos zaključite.

DVOJČKA – Osredotočite se le na eno težavo, ki je povezana z zasebnostjo, saj si boste v nasprotnem primeru povzročili zmedo. Pomagal vam bo nekdo z izrazito intuicijo.

RAK – Ste na prelomnici in vse bo počasi drugače, kar vas razveseljuje. V ljubezni ne silite skozi zaprta vrata, saj bi naleteli na še bolj negativno situacijo, kot je trenutno.

LEV – Iskanje povezanosti z ljubljeno osebo bo prinašalo veselje, pomirjalo duha in budilo novo ustvarjalnost, ki jo boste spretno unovčili na poslovnem področju.

DEVICA – Danes se boste lahko z osebo, ki vam je všeč, spontano dogovorili za druženje. Prepustite se prijetnemu utripu, ki bo kratek, vendar zelo strasten in kratek.

TEHTNICA – Svoja čustva in misli boste najlažje izrazili na papirju, saj nimate dovolj poguma, da bi se z nekom konkretno soočili in povedali, da ste v odnosu nezadovoljni.

ŠKORPIJON – Poiščite drugačno pot, zunaj začaranih okvirjev. Pri tem se osredotočite na najnujnejše, saj časa za malenkosti ne bo dovolj. Prilagodite se.

STRELEC – Od vas bodo zahtevali, da sprejmete vse pogoje, kar vas bo razjezilo. Spremenite obstoječe načrte v prid poslovnega dogajanja in ne iščite bližnjic.

KOZOROG – Skok v nekaj novega in razburljivega se lahko konča presenetljivo dobro. Imate dovolj samozavesti in pravih argumentov, da vam lahko uspe tudi nemogoče.

VODNAR – Zmedeni in raztreseni boste. Umirjenost in čustvenost vas bosta vodili na področja, kjer se ne počutite najbolje. Poslovno področje bo nosilo kar nekaj zmede.

RIBI – Nekdo bo spremenil mnenje o vas, kar vam bo pomagalo pri doseganju ciljev. Razmišljali boste, ali ste bili do te osebe v preteklosti dovolj korektni in pošteni.