Astronapoved

Horoskop za torek, 30. maja

N.K.
30. 5. 2023, 05.48
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v tehtnici.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Življenje vas bo klicalo k ustvarjanju in veselju, tako se boste tudi notranje umirili. Z igrivim pristopom boste lahko osvojili skoraj vsako srce.

BIK – Občutljivejši boste, saj ste siti kritik in opazk partnerja ali prijateljev. Pazite tudi na zdravje, saj trenutno niste v najboljši koži, da bi se ubranili bolezni.

DVOJČKA – Umirjena energija bo danes na vas delovala spodbudno. Stvari se ne bodo odvijale tako hitro, kot si želite, a boste zato pri vsem bolj dosledni.

RAK – Dan bo zaznamovalo uporništvo, poleg tega se boste v pogovorih težko nadzirali. Spustite se le tako daleč, da lahko še ohranite mirne in stabilne odnose.

LEV – Ne morete pričakovati pozitivnih odzivov, če se sami niste dovolj potrudili, da bi v življenju uvedli kakšno spremembo. Preprosto se ne morete več pretvarjati.

DEVICA – Zelo bojeviti boste, še posebej dopoldne, ko boste imeli občutek, da se nekdo z vami poigrava. Zvečer bo končno več priložnosti za ljubezen.

TEHTNICA – Posvetite se urejanju poslovnih zadev, še posebej tistih, s katerimi ste v zaostanku. Za ljubezen bo manj časa, a vas to niti ne bo motilo.

ŠKORPIJON – Ne poskušajte s silo vplivati na sodelavce, bolje bo, če boste prijazni in diplomatski. Svojo moč boste povečali, če se boste soočili z nekom, ki je močnejši od vas.

STRELEC – Današnji dan lahko prinese nekaj zablod, prevar in razočaranj, kar vam seveda ne bo všeč. Pri vseh nalogah poskusite biti nekoliko bolj natančni in previdni.

KOZOROG – Slišali boste nekaj, kar vas bo vznemirilo in po drugi strani tudi razveselilo. Nimate dovolj moči, da bi se branili ali izpostavljali, zato raje počakajte.

VODNAR – Mirni boste, zato boste odlična družba za tiste, ki radi govorijo le o sebi. Pozornost boste popoldne preusmerili na materialno področje. Zadovoljni boste.

RIBI – Danes boste ujeti v vsakodnevne obremenitve. Ne pustite, da povsem zaznamujejo vaš dan, dajte vse od sebe, v večernih urah pa si privoščite odklop.