Astronapoved

Horoskop za četrtek, 1. junija

N. K.
1. 6. 2023, 05.45
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v tehtnici, ob 1.45 se pomakne v škorpijona.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Danes lahko dosežete prav vse, v kar boste usmerili svojo pozornost. Imeli boste veliko vztrajne moči. Previdno le, da pri sledenju svojih sanj koga ne užalite.

BIK – Dana vam bo priložnost, da uredite, kar vam do zdaj ni bilo namenjeno. Pomembno bo, da prisluhnete navodilom, pozabite nase in posvetite vso pozornost cilju.

DVOJČKA – Danes ne boste optimistični, vseeno pa se lahko pogumno borite naprej. V ljubezni vas bo zajelo malodušje, saj že nekaj časa čutite, da vam nekaj ne ustreza.

RAK – Preveč se nagibate k skrajnostim, zato v ljubezni ne najdete miru in harmonije. Pri pravnih poslih in v stikih z uradniki potrebujete pomoč nekoga, ki je bolje seznanjen z zadevami.

LEV – Pritoževali se boste nad neučinkovitostjo drugih. Ta kritična usmerjenost pa vam ne bo prinašala nobene koristi, zato jo čim prej spremenite v pozitivno.

DEVICA – Nekoliko občutljivi boste. Veliko bo sicer družabnega dogajanja, vendar lahko zapravite preveč svojega dragocenega časa, zato se boste verjetno umaknili.

TEHTNICA – Želite si več harmonije, dobili pa boste dan poln preobratov in nenadnih sprememb. Lahko si zastavite več, to bo še dodatno okrepilo vašo samozavest.

ŠKORPIJON – Postopoma prihajate iz težkega obdobja, kar vas bo osvobodilo negativnih misli. Energije bo dovolj, treba je le ohranjati pozitivno miselnost.

STRELEC – Kljub čudnemu občutku bodo prihajale priložnosti k vam, toda skozi druge ljudi in naslove. Zato malo ponižnosti in pripravljenosti ne bo škodilo.

KOZOROG – Vzemite si več časa in postorite, kar vas bremeni. V ljubezni vas bodo zmedla nasprotujoča si sporočila, vendar boste kljub temu vztrajali pri svojih odločitvah.

VODNAR – Zelo boste zapravljivi in nekoliko zoprni do drugih. Če se zavedate svojega pretiravanja, bo lažje peljati stvari v pravo smer in na koncu bo vse dobro.

RIBI – Drznite si danes izraziti svoje ideje in želje, pri tem pa ne bodite obremenjeni s tem, kaj si drugi mislijo. Ne olepšujte resnice, ampak jo predstavite takšno, kot je.