Astronapoved

Horoskop za sredo, 31. maja

N.K.
31. 5. 2023, 05.58
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v tehtnici.

ps
/

OVEN – Prihajajo napetosti, od vas se bo zahtevalo več, kar vas bo jezilo in vznemirjalo. Zdaj ni čas za počitek, temveč za akcijo, in če boste to upoštevali, boste uspešni.

BIK – Premaknili se boste korak naprej, a kljub temu ne bo vse potekalo tako, kot ste si zastavili. Priznati si morate, da nečesa še niste zaključili, kar vas močno vznemirja.

DVOJČKA – Čaka vas družaben dan. Na poslovnem področju se sicer ne bo zgodilo nič nenavadnega, bo pa zato veliko več priložnosti za nova poznanstva.

RAK – Naj vam ne bo nerodno, če boste nekomu končno povedali, kaj do njega čutite. Držite se tistega, kar že obvladate. Pomirila vas bo tudi prisotnost dobrega prijatelja.

LEV – Zavestno uporabite odvečno energijo za doseganje ciljev, vendar le tistih, ki so realni. Pomembno je tudi, da sledite svojemu ritmu, premislite in si ustvarite mir.

DEVICA – Zaupanje bo danes na prvem mestu. Borili se boste sami s seboj in dvomi, a boste po tehtnem premisleku ugotovili, da se ni smiselno preveč obremenjevati.

TEHTNICA – Današnji dan bo po vašem okusu, saj ne bo kompliciranja. Pričakujte tudi nekaj ljubezenskih iskric, še posebej z osebo, ki je do zdaj niste opazili.

ŠKORPIJON – Spočijte se, počnite stvari, v katerih resnično uživate, nič za to, če se umaknete iz središča dogajanja. Nekdo v vaše življenje prinaša velik preobrat.

STRELEC – Današnji dan vas bo obdaril z veliko privlačno močjo in možnostjo novih poznanstev, ki lahko kasneje prerastejo v kaj več. Z nasmehom boste dosegli čudeže.

KOZOROG – Prihaja izboljšanje v odnosih na poslovnem področju, kar ste čakali že dolgo časa. Konec bo zoprnega stresa, prihaja samozavestna ustvarjalna energija.

VODNAR – Prihaja vaših pet minut, saj boste zelo prodorni in odločeni narediti nekaj, česar si drugi ne upajo. Srčni utrip bo razkril vaše vznemirjenje, ki je sicer pozitivno usmerjeno.

RIBI – Ni pravi čas za delovne novosti, je pa trenutek ugoden za utrjevanje ljubezenskega razmerja, ki se je v zadnjem času nekoliko skrhalo.