Astronapoved

Horoskop za ponedeljek 29. maja

N. K.
29. 5. 2023, 05.36
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v devici, ob 16.50 preide v tehtnico.

Profimedia
/

OVEN – Marsikaj bo lažje opraviti kot prejšnje dni, zato prevzemite obveznosti, ki so pred vrati. Ne čakajte glede organizacije, saj je skrajni čas za spremembo.

BIK – Vedite, da lahko danes hitro ostanete sami, če se boste glede določene zadeve predolgo odločali. Mislili boste, da ste nekoga izgubili, a boste na koncu presenečeni.

DVOJČKA – Zahtevajte več pozornosti, sicer vas bodo težave drugih posrkale vase. Tisti, ki ste na pragu novega razmerja, boste tokrat zadovoljni.

RAK – Danes lahko že dopoldne pričakujete izziv, obenem pa boste zaključili neko zadevo, ki vam jemlje ogromno energije. Ponosni boste na svoje dosežke.

LEV – Vse poteka bolj mirno, kot ste predvidevali, a to nikakor ne pomeni, da vam bo dolgčas. Odpira se možnost zanimivejšega novega začetka, kar bo nekoga presenetilo.

DEVICA – V domačem okolju preveč pritiskajo na vas in tako lahko dosežejo le nasproten učinek od pričakovanega. To jim boste tudi povedali, brez dlake na jeziku.

TEHTNICA – S finančnim stanjem boste zadovoljni, saj ste privarčevali denar, ki vam bo tudi v prihodnje dajal občutek varnosti. Če ne boste previdni, se lahko zapletete v pravne zadeve.

ŠKORPIJON – Danes boste bolj odprtega duha in lahko pričakujete, da vas bodo povsod odlično sprejeli. Zadeve se umirjajo, zato se lahko prepustite toku dogodkov.

STRELEC – Danes ne boste točno vedeli, česa si želite, in to vas bo spravljalo ob živce. Pomirite se in si vzemite nekaj več časa za sproščen pogovor, ki vas bo odrešil skrbi.

KOZOROG – Nikogar ne ocenjujte le na podlagi prvega vtisa, čeprav se do zdaj še niste zmotili. Doma poskusite najti zlato sredino v odnosih, ki so nekoliko bolj napeti.

VODNAR – Danes ni razlogov, da bi kogarkoli čakali ali celo prosili za uslugo. Vsak uspeh bo neposredno povezan le z vašo konkretno odločitvijo.

RIBI – Morda se boste danes spretno umaknili od jedra dogajanja in vse skupaj raje opazovali z večje razdalje. V odločilnih trenutkih se nikar ne ustavljajte, ampak nadaljujte svojo pot.