Astronapoved

Horoskop za soboto, 27. maja

N. K.
27. 5. 2023, 06.33
Posodobljeno: 27. 5. 2023, 09.07
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu, ob 5.05 preide v devico.

Profimedia
Ovni, sprostite se.

OVEN – Preveč se v mislih usmerjate le v poslovni napredek, zato si nikar ne uničite še prostega časa z razmišljanjem o tem. Sprostite se in tako boste lažje prebrodili dan.

BIK – Danes boste imeli občutek, da partner nekaj skriva. Pri novih poznanstvih boste nezaupljivi in taktični. Kljub vsemu boste z nekom sklenili dober kompromis.

DVOJČKA – Okolico boste prepričevali, da je vaše počutje odlično, vendar vsak, ki vas dobro pozna, ve, da ni tako. Primanjkuje vam elana in vaše običajne energije.

RAK – Hrepenite po novostih, tako na poslovnem kot na čustvenem področju, vendar čas zanje še ni prišel. Popoldne vam bo lažje, saj se bo nekdo želel ukvarjati z vami.

LEV – Danes boste v dobrem položaju, da se glede nečesa dogovorite tako, kot vam najbolj ustreza. Posebno zanimivo bo tisto, kar vam je bilo do zdaj nevsakdanje.

DEVICA – Spodbudne vplive boste najlažje izkoristili na ljubezenskem področju. Pozitivna usmerjenost vas bo vodila v pogovore, ki bodo obrodili sadove.

TEHTNICA – Najlažje boste dosegli spremembe, če boste začeli pri nečem, kjer so rezultati vidni zelo hitro. Nadaljujte z večjim izzivom, ki pa bo zahteval tudi veliko prilagajanja.

ŠKORPIJON – Danes vas bo omejevala hitrost dogajanja, prinašala bo nekaj zmede v vaše življenje. Čas je več kot ugoden za poglobitev odnosa z ljubljeno osebo.

STRELEC – Hoteli boste doseči manjši cilj, a vam bo nekdo želel prekrižati načrte in nagajati s provokativnostjo. Ugotovili boste, da ste dovolj močni, da lahko vztrajate.

KOZOROG – Težko se boste umirili, saj pomembne zgodbe še ni konec, kar vas obremenjuje. Tokrat ste na prelomnici, zato dodaten pogovor na isto temo ne bo odveč.

VODNAR – Življenje bo za vas začelo postajati živahno in hitro. Nikar ne sprejemajte drastičnih odločitev, saj bo to zanihalo celotno situacijo in s tem bo izginilo ravnotežje.

RIBI – Nima smisla, da se obremenjujete s tem, kaj si mislijo o vas drugi, pomembno je predvsem, da ste zadovoljni sami s seboj in da ne pretiravate pri svojih načrtih.