Astronapoved

Horoskop za petek, 26. maja

N. K.
26. 5. 2023, 05.33
Deli članek:

Sonce je v dvojčkih, Luna je v levu.

Profimedia
/

OVEN – Obkroženi boste z osebami, ki vas bodo vznemirjale z nekoliko primitivnim pristopom. Odločali se boste, ali neko zgodbo zaključiti, ali je morda smiselno nadaljevati.

BIK – Dan bo ugoden za romantična srečanja, tudi če boste morali premagati več ovir. Nič ne bo pretežko, saj so vaša čustva na vrhuncu, prav tako strast.

DVOJČKA – Nekdo od znancev vam nasprotuje, zato se boste znašli med dvema skrajnostma, ki za vas ne bosta najugodnejši. Od nekoga boste zahtevali razlago.

RAK – Za določeno nalogo potrebujete precej časa innikakor se ne morete prepustiti čustvom, saj vas ovirajo navidezni dvomi. Ljubezenske zvezde vam bodo vse bolj naklonjene.

LEV – Všeč vam bo improvizacija in hitro boste našli odgovore na določena vprašanja. Na poslovnem področju se obetajo lepi uspehi, ki vas bodo še dolgo razveseljevali.

DEVICA – Danes boste odločni, in sicer z dobrim razlogom, saj ste vse bolj prepričani o ciljih, ki ste si jih zastavili. Pri delu in financah bodite čim bolj natančni.

TEHTNICA – Za konflikte nimate ne časa ne energije, zato ravnajte, kot pričakujejo od vas. Za zdaj bo nujno popustiti, kmalu pa se vam bodo začele odpirati tudi druge možnosti.

ŠKORPIJON – Danes bo na dan prišla vaša iznajdljiva narava. Navduševali boste s samozavestjo, toda bodite previdni, da vas ne bi kdo narobe razumel.

STRELEC – Danes se bo vse odvijalo hitro, veliko bo tudi priložnosti in pogled v prihodnost bo jasen, kar vas bo razvedrilo in osvobodilo negativnosti.

KOZOROG – Dan vam obeta sproščene pogovore z osebo, ki se do zdaj ni želela poglobljeno pogovarjati. Dogodki, ki se bodo vrstili, bodo še bolj poudarili vaš optimizem.

VODNAR – Pojdite počasi po začrtani poti, le tako ne boste spregledali nobene malenkosti, ki vam lahko prinese nasmeh na ustnice. Prehitevanje bi vas izčrpalo.

RIBI – Danes bo marsikaj zapleteno, zato ne bodite presenečeni nad dejstvi, ki vas bodo prebudila. Čustev ne morete nadzirati, pa čeprav vas to ovira pri sproščenosti.