Nevidne povezave

Tako odkrijemo, da nekdo misli na nas!

Neja Kralj
27. 5. 2023, 12.15
Deli članek:

Ko imate zelo čustveno, duhovno ali osebno zvezo z določeno osebo, lahko s pomočjo teh treh znakov začutite oziroma ugotovite, kdaj vas ta oseba pogreša.

PS
Povezani z nevidno energijsko mrežo prevzemamo čustva osebe, ki ji manjkamo.

V življenju razvijamo odnose z različnimi ljudmi. Nekatere od teh zvez postanejo tako močne in osebne, da prestopijo na višje, duhovne nivoje. Naši duhovni vodniki nam določene informacije prinašajo na specifične načine, da bi nas spodbudili pri obnovi prekinjene zveze. Eden od načinov je srečanje s stvarmi, predmeti in situacijami, ki nas spominjajo na neko osebo, kar predstavlja kozmični opomnik na pomembnost naših duhovnih povezav z nekaterimi ljudmi. Če se znajdete v kateri od navedenih situacij, to samo pomeni, da nekdo intenzivno misli na vas in da vas pogreša.

Neuničljive spone in vzajemne občutke lahko prepoznamo in občutimo s pomočjo teh edinstvenih znakov:

1. Nepojasnjen naval čustev

Če se vam zgodi, da vas preplavijo nepojasnljiva in nepričakovana čustva praznine ali osamljenosti, vedite, da nekdo misli na vas. Prav ti občutki lahko včasih delujejo, kot da so tuja energijska obeležja. Pravzaprav takšni trenutki pomenijo, da smo se ujeli v mrežo energetske vibracije osebe, ki nas pogreša. Povezani z nevidno energijsko mrežo prevzemamo čustva osebe, ki ji manjkamo.

2. Nekoga sanjate

Duhovna naveza z neko osebo se pogosto odraža v sanjah. V času sanj se dvignemo na višjo, spiritualno osnovo, kjer se je mogoče povezati z ljubimi ljudmi. Če pogosto sanjate neko osebo, to lahko pomeni, da vas izredno pogreša v vsakdanu. Takšne sanje lahko prav tako spremljajo občutki osamljenosti in praznine. Ko spimo, naših čustev ni mogoče nadzorovati in zatreti z ničemer, zato smo v popolnosti prepuščeni duhovnemu nivoju brez materialnih spodbud in motenj.

3. Sinhronost

Sinhronizacija z osebami iz našega življenja v določenih situacijah je prav tako znak, da ste s to osebo globoko povezani in da vas pogreša. Če se začne dogajati, da se z nekom znajdete v istem času na istem mestu, brez predhodnega dogovora, je povsem mogoče, da ta oseba misli na vas in da ji manjkate. Sinhronost je eden od načinov, na katerega Vesolje povezuje ljudi in jih opozarja na to, do so med njimi močne duhovne povezave in da obstaja magnetna privlačnost med njimi. V takih trenutkih se podzavestno odločamo, da bomo z ljudmi, s katerimi imamo močne spiritualne vezi.