Astronapoved

Horoskop za torek, 28. marca

Danaja
28. 3. 2023, 05.34
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v dvojčkih, ob 12.22 preide v raka.

Profimedia
/

OVEN – Luna v raku bo vašo pozornost usmerila proti domačim težavam, ki jih ne bo zmanjkalo. V službi boste veliko bolj sproščeni in polni navdiha.

BIK – Končno se bodo vaši načrti začeli uresničevati. Znanilka lepših dni bo vladarica vašega znamenja Venera, ki »pokriva« področje ljubezni in denarja.

DVOJČKA – Prestop Lune v raka bo malo zamajal vašo samozavest. Pestil vas bo boleč občutek krivde, da niste naredili vsega, kar je bilo v vaši moči.

RAK – Danes boste končno dočakali malo sprostitve, saj ste bili v zadnjem času precej obremenjeni. Največ seveda s problemi drugih, ki jih kar ne zmanjka.

LEV – Danes boste malo upočasnjeni in pod vplivom Lune v znamenju raka slabše volje. Energijo boste sicer vlagali v konkretno delo, a lahko naletite na ovire.

DEVICA – Utrujeni boste, saj se napetosti in stresi, ki ste jih doživljali zadnje čase, odražajo na vašem počutju. Najbolje bo, da si pripravite krepčilno solato.

TEHTNICA – Večinoma boste urejali družinske zadeve, s tem da vam bodo določena nasprotovanja in drugačna mnenja vaših najbližjih šla pošteno na živce.

ŠKORPIJON – Intenzivno boste razmišljali o svojem življenju in pravih usmeritvah. Sprijaznili se boste s svojimi omejitvami in se začeli razvijati v smeri napredka.

STRELEC – V službi boste napredovali. Poiskali boste prave svetovalce in se začeli družiti z ljudmi, ki vam lahko pomagajo. Pred vami je uspešno sodelovanje.

KOZOROG – Z veseljem boste delali na vrtu in se posvetili prvim pomladanskim posevkom. Če nimate vrta, pa si boste priročni vrtiček uredili na balkonu.

VODNAR – Doma vam ne bo manjkalo dela, saj bo Luna v znamenju družinskega raka. Oživela bo potreba po prenovi ali osvežitvi dotrajanega bivališča.

RIBI – Doma boste naredili nekaj sprememb. Morda boste kupili novo lončnico in poiskali pravi prtiček za pod lonček. Drobnarije vam bodo polepšale dan.