Astronapoved

Horoskop za soboto, 25. marca

Danaja
25. 3. 2023, 06.50
Posodobljeno: 25. 3. 2023, 06.56
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v biku.

Profimedia
Zvezde so spregovorile.

OVEN – Luna bo prehajala zemeljskega bika, kjer je tudi Venera, tako da bodite malo bolj pozorni na določene finančne premike in začnite načrtovati odhodke.

BIK – Dan bo v znamenju ljubezni, saj se bosta v vašem znamenju družili obe nebeški vladarici, ki usmerjata naša čustva, tako Luna kot tudi Venera.

DVOJČEK – Danes boste zadovoljni s seboj in svojim napredovanjem. Rastoča Luna vam bo dajala dodatno motivacijo, uživali boste v preprostih stvareh.

RAK – Čas bo, da si postavite nove cilje. Vladarica vašega znamenja Luna bo rasla in svojo energijo boste lahko usmerili v napredek na kariernem področju.

LEV – Rastoča Luna bo prehajala zemeljskega bika in vas spodbujala, da nadoknadite vrzeli v znanju. V roke boste vzeli stare dobre knjige in uživali ob branju.

DEVICA – Kljub rastoči Luni vas čaka manjše zmanjšanje energije. Čas ovna vam pač ni pisan na kožo. Zdelo se vam bo, da sodelavci napredujejo hitreje od vas.

TEHTNICA – Vaši odnosi s partnerjem ne bodo najboljši, saj je znamenje ovna, ki je trenutno aktivno, vam nasprotno. Povsod boste zaznavali ovire.

ŠKORPIJON – Dan boste posvetili partnerju, Luna in Venera se bosta družili v čutnem biku, kar vas bo poneslo v višave. Partner se bo pridružil vašemu navdušenju.

STRELEC – Vezani boste končno bolj upoštevali mnenje svojega partnerja, saj se boste zavedali, da sami ne morete narediti vsega. Vleklo vas bo v naravo.

KOZOROG – Rastoča Luna prinaša dan povišane aktivnosti. Hitite počasi je pravilo, ki ga morate upoštevati danes, če želite uspešno rešiti določene težave.

VODNAR – Danes boste osredotočeni na svoje prijatelje. Marsikaj ste v zadnjem času pometli pod preprogo, saj ste imeli občutek, da morate reševati druge težave.

RIBI – Rastoča Luna in Venera v vaši tretji hiši vas bosta podprli pri projektih. Ne zamudite priložnosti z omalovaževanjem priložnosti, ki se vam ponujajo.