Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 27. marca

Danaja
27. 3. 2023, 06.00
Deli članek:

Sonce je v ovnu, Luna je v dvojčkih.

Profimedia
/

OVEN – V ponedeljek se boste prebudili pod vplivom prijetne povezave med Luno, ki gostuje v družabnih dvojčkih, in Merkurjem. Vsekakor vam bo zelo lepo.

BIK – Pomanjkanje energije boste še najbolj občutili v osebnem življenju in partner/-ica vam lahko poočita, da se ne zmenite za njegove/njene pripombe.

DVOJČKA – Prijetne energije Lune v vašem znamenju bo podprla lepa povezava z Merkurjem. Čas bo, da sprejmete v svoje življenje prijetnejše energije.

RAK – Luna, vladarica vašega znamenja, bo v znamenju dvojčkov, tako da boste malo utrujeni in popoldne  boste naredili manj, kot ste načrtovali.

LEV – Prijeten in miren dan je pred vami, in ker bo Luna v lepi povezavi tako z Merkurjem kot z Jupitrom, pozitivnih vplivov na življenje res ne bo primanjkovalo.

DEVICA – Samski, pazite se pretirane želje po tesni povezanosti z nekom, ki vas je očaral; torej da se morda ne povežete z osebo, ki je vezana in vam ne more podariti svojega srca.

TEHTNICA – Danes bo Luna prehajala znamenje dvojčkov, kar vas bo spodbudilo k akciji in okrepilo vašo družabnost. Doma boste organizirali družabni dogodek.

ŠKORPIJON – Danes lahko pričakujete precejšen napredek predvsem pri čustvenih premikih. Napredovali boste v pozitivnem razmišljanju.

STRELEC – V službi boste lahko danes izkoristili ugodne vplive in se resnično izkazali. Po dolgem času boste spet dokazali, da ste sposobnejši kot marsikdo.

KOZOROG – Luna v dvojčkih vas bo spodbujala, da se v službi postavite zase. Če ne boste prav trdni, boste zapadli v spiralo samopomilovanja, zato preudarno!

VODNAR – Danes se bo nadaljevalo intenzivno doživljanje. Popolnoma se boste vživeli v težave, ki jih ima vaš/-a partner/-ica, saj mu/ji res želite pomagati.