Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 13. marca

Danaja
13. 3. 2023, 05.42
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v škorpijonu, ob 8.21 preide v strelca.

Profimedia
/

OVEN – Zunanji pritiski, predvsem službene narave, vam tudi zasebno ne bodo dali miru. Premislite, ali je res vse vredno vaše osebne skrbi, in si priznajte, da niste za vse sami na svetu.

BIK – Čeprav boste imeli trden namen, da izpeljete svoje delo, boste naleteli na mlačen odziv, ki bo vse skupaj upočasnil. Zvečer boste že malce boljše volje.

DVOJČKA – Bodite karseda nepristranski in razmišljajte trezno, brez vpletanja čustev. To je za vas sicer najtežja naloga, ker niste znani po hladnokrvnosti.

RAK – S partnerjem se vam bo zgodilo nekaj lepega, da boste mislili, da sanjate z odprtimi očmi. Uživajte v vsakem trenutku in si ne delajte skrbi za prihodnost.

LEV – Niste rešili vseh nesporazumov. Tokrat ne morete početi vsega, kar ste načrtovali, stroški so preveliki. Tako si vse skupaj še bolj zapletate, zato se morate prilagoditi in počakati.

DEVICA – Ne morete se zbrati, ker se vam nenehno dogaja nekaj, kar vas precej vznemirja. Tokrat zadeva osebo, ki je temperamentna in zahtevna.

TEHTNICA – Dobili boste dovolj spodbude, da ne boste imeli nobenega izgovora več. Postavite se na noge in potem tecite, kolikor vas noge nesejo, kajti sreča in varnost sta zelo blizu.

ŠKORPIJON – Denar vam bo ponujal nove izzive, občutek stalnega premikanja. Zapravljanje bo zato razgibano in tudi naporno. Znajti se boste morali v vsaki situaciji.

STRELEC – Pri marsičem ste počasnejši kot po navadi, zato boste slišali tudi nekaj ne ravno prijetnih opazk. Premislite, preden se boste odpravili na pot, morda še niste dovolj dobro pripravljeni.

KOZOROG – Ponudba ne bo dosegla vaših pričakovanj, a morda je vendarle bolje, da je ne zavrnete. Kljub vsemu je še vedno edina, ki vas lahko pripelje do osebnega zadovoljstva.

VODNAR – Odločite se. Povsem flegmatično boste sprejemali delovne razmere, ki se bodo počasi spreminjale v tekmo za dosežke. Zadovoljni boste!

RIBI – Tokrat ne boste storili ničesar, da bi kogarkoli o čemerkoli prepričevali. Pri delu vsekakor lahko računate na splet srečnih okoliščin. Prepustili se boste dogodkom, tudi v ljubezni.