Astronapoved

Horoskop za petek, 10. marca

Danaja
10. 3. 2023, 05.38
Deli članek:

Poznavalci pravijo, da je sonce v ribah, Luna v tehtnici.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes pazite, da ne trošite preveč. Ni vam treba varčevati ali se kako drugače omejevati, tudi z dobro organizacijo lahko dosežete veliko.

BIK – Danes bo Luna še v znamenju tehtnice, kar vas bo precej razbremenilo in vam pomagalo najti nove poslovne povezave. Potrudite se, da izkoristite priložnost.

DVOJČKA – Danes bodite previdni v komunikaciji. Morda boste šli z dokazovanjem svojega prav sodelavcem tako na živce, da vam bo to škodovalo.

RAK – Samski ne bodite boječi in se prepustite ljubezni tudi, če ne bo večna. Nekoč se tudi vse lepo konča, a če sami sebe ne preizkusimo in ne tvegamo, lepega ne bomo niti doživeli.

LEV – Tokrat boste malo popustili vi in ne bo vam žal, saj se boste nato bolje počutili. Manj se boste obremenjevali z nesporazumi, ki vam jih povzročajo drugi.

DEVICA – Danes ne pozabite izražati iskrenih čustev in biti preprosto prijazni do drugih. Vaši bližnji ne potrebujejo drugega kot to, da prisluhnete njihovim stališčem.

TEHTNICA – Danes bo Luna v vašem znamenju in dovolj vam bo raznih neprimernih odzivov. Trdno boste sklenili, da se boste posvečali samo še ljudem, ki vas spoštujejo.

ŠKORPIJON – Pripravljeni boste priznati svojo zaslepljenost. Pri tem morate biti pozorni na namene določenih oseb v okolici, ki vas ovirajo.

STRELEC – Luna bo prehajala zračno tehtnico in vas spodbujala, da poskrbite zase v športnem smislu ali z udeležbo na delavnici, ki pomaga pri duhovnem razvoju.

KOZOROG – Osamljeni ne boste, saj se kažejo lepe priložnosti, ki vam bodo popestrile ljubezensko življenje. Strah vas je, da se zgodba ne ponovi. Zadihajte!

VODNAR – Danes bo Luna v zračni tehtnici in prav možno je, da malo popravite odnose s partnerjem. V službi boste zadovoljni, saj vas bodo sodelavci podprli.

RIBI – Veselili se boste konca tedna, saj načrtujete prijetno druženje, in te dobre energije vam bodo pomagale, da boste lažje zdržali naporen delovnik.