Astronapoved

Horoskop za sredo, 8. marca

Danaja
8. 3. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v ribah, Luna je v devici, ob 15.44 preide v tehtnico.

Profimedia
Včasih je treba zaveslati v vesolje.

OVEN – Danes boste bolj umirjeni, dobre volje in pripravljeni na sodelovanje. Luna v znamenju tehtnice bo popoldne spodbujala dobro povezovanje s partnerjem.

BIK – Spet bodo v ospredju vaše finance in malo boste ljubosumni na osebe, ki na tem področju nimajo težav. Seveda bo to samo vaše trenutno videnje.

DVOJČKA – Popaziti boste morali, kaj in na kakšen način izrečete svoje mnenje. Vaša odkritost v resnici ni iskrenost, saj z njo ljudi užalite, a jih ne prepričate.

RAK – Počasi boste začeli uživati v vseh oblikah ustvarjalnosti, saj je to edina pot, da res okrepite svojo samozavest in tudi drugim dokažete, kako unikatni ste.

LEV – V službi boste precej napeti, saj boste primorani reševati probleme, ki so jih zagrešili vaši kolegi. Popoldne boste boljše volje, bolj sproščeni.

DEVICA – Popoldne bo Luna prešla v spravljivo tehtnico in malo manj boste razmišljali o velikih spremembah. Včasih ne potrebujemo veliko, da razmislimo globje.

TEHTNICA – Luna bo popoldne prešla v vaše znamenje, vaša živčnost se bo polegla. Imeli boste dobre ideje, ki pa jih v službi ne boste mogli uresničiti.

ŠKORPIJON – Luna vas bo danes opozarjala na to, da se določeni projekti ne morejo začeti brez vas, kar vam bodo vaši prijatelji in znanci potrdili.

STRELEC – Čutili boste, da imate pri vseh projektih podporo svojih prijateljev in znancev, ki vas kot vedno podpirajo. Popoldne boste precej zasanjani.

KOZOROG – Luna v znamenju tehtnice bo vplivala na vaše uspešnejše delo v službi. Nadrejeni bodo opazili vaša prizadevanja in vas podprli pri vaših projektih.

VODNAR – Danes bo Luna v znamenju zračne tehtnice in čas bo idealen, da uredite finančne zadeve ter poplačate obveznosti, na katere ste malo pozabili.

RIBI – Ob spodbudi planetov boste pogumnejši. Partnerju pa boste očitali, da preveč denarja in časa porabi za sebe in stvari, ki zanimajo le njega. ***null***