Napoved do 19. 3.

Tedenski horoskop: meja med fizičnim in duhovnim se bo tanjšala

Tadej Šink, horarni astrolog, 041 428 966
12. 3. 2023, 15.00
Posodobljeno: 12. 3. 2023, 17.19
Deli članek:

Ljudje smo vse življenje ujeti v prostor in čas, zato moramo najti ravnovesje in neko skladnost. Resnica je, da je bila vsem ljudem podarjena svobodna volja in možnost izbire, kam se napotiti.

Pixabay
Pred nami je kreativen čas ustvarjanja, učenja in sprejemanja.

Toda če nekdo hodi nazaj, to pomeni, da ni predelal preteklosti oziroma ni sprejel ne sebe ne okolice, in če kdo prehiteva dogodke, tudi ni dobro, kajti magični trenutek je sedanji trenutek, tukaj in zdaj. To je kreativen čas, da lahko nekdo ustvarja, se uči ali sprejema.

Seveda nas planeti pri tem podpirajo, učijo ali opominjajo. Prehod Saturna v ribi prinaša prehod med fizičnim in duhovnim aspektom življenja ter neko ravnovesje. Mnoge bodo ta teden sprostili glasba in sprehodi – seveda bo še potreben kakšen šal, kajti na res toplo pomlad bo treba počakati.

Simbol tedna bo jablana in na njej jabolka, ki zorijo. Tako zorijo tudi naše odločitve in narediti morate načrt, kaj si želite.

Oven

Ljubezen: Pridobili boste notranjo moč in začutili brezpogojno ljubezen. Venera vam bo podarila magnetično energijo, ki jo boste prenesli na srčnega izvoljenca, kar pomeni dobre iztočnice za osebno rast. Romantična energija prinaša tudi zaupanje in srčnost.
Denar: Odločitve, ki jih boste sprejeli ta teden, so podprte z močjo in motivacijo. Združili boste svoje znanje in tako osvobojeni odšli naprej. Saturn vam bo dal nekaj dobrih iztočnic na delovnem mestu, res pa je, da zadev ne smete pometati pod preprogo.
Zdravje: Prijetne besede vas bodo polepšale ter vam podarile zaupanje in notranjo moč. Popaziti boste morali na predel nog, blagodejne učinke pa bo imela moč misli. Zavedajte se, da lahko z pozitivnimi misli dosežete tudi ključne preobrate.

Bik

Ljubezen: Poglobili se boste v umetnost odnosa in s tem pridobili dodatno motivacijo za spremembe. Lahko boste upravičeno ponosni nase in na svoje dosežke. Podpore pri srčnem izvoljencu boste deležni v četrtek in petek, izid bo pozitiven.

Denar: Merkur vam prinaša novosti. Na delovnem mestu vam bo koristila komunikacija. Pridobili boste paleto informacij in se na podlagi tega odločili, kako naprej. Barva, ki vam bo povrnila energijo, je vodeno rdeča; spremembe boste sprejeli odprtih rok.

Zdravje: Sprostila vas bo prijetna glasba; našli boste ravnovesje in skladnost. Poglobili se boste v neko notranjo moč in se osvobodili določenih bremen. Pogovor s prijatelji vam bo odprl nove dimenzije in nov, pozitiven pogled na svet.

Dvojčka

Ljubezen: Sreča vas bo obiskala v sredo in četrtek, ko se boste morali z nečim soočiti skozi pogovor. Glede na to, da je komunikacija vaša odlika, boste pri tem blesteli. Hrepeneli boste tudi po pohvali, toda ta teden tega ni razbrati, kajti opraviti je treba še nekaj dobrih del.

Denar: Glede denarja ne skrbite, vse bo dobro. Prejeli boste tudi namig, kaj morate še spremeniti ali nagraditi. Venera vam prinaša srečo in paleto priložnosti za rast. Konec tedna boste na delovnem mestu našli prave ideje.

Zdravje: Predelali boste nekaj iz preteklosti in naredili korak naprej. Zelo dobro se boste znašli v skupinskem delu, to bo tudi naravna oblika sprostitve. Izgubljeno energijo vam bodo povrnile narava in aktivnosti na prostem; vzeti si morate tudi čas zase.

Rak

Ljubezen: Usoda bo delovala v vašo korist in na svoja dejanja boste seveda ponosni. Roko na srce, prehajate v teden čustvenosti; spremljala vas bosta tiha sreča in zadovoljstvo. V ljubezni vam bo nekdo nastavil ogledalo in ob tem lahko najdete moč in ravnovesje.

Denar: Sodeč po zvezdnih namigih, ste lahko zadovoljni; sledili boste tistim znanjem in obveznostim, ki vam omogočajo korak naprej. Jupiter vam bo dal zaupanje, sicer pa je modro, da določite osebne meje in pravila igre.

Zdravje: Teden bo v znamenju pozitivnih preobratov in pozitivnih misli, ki prinašajo navdih in motivacijo. Koristne učinke bo imelo tudi razmišljanje, kaj si želite in do katere mere. Nekoliko morate popaziti na predel nog; koristne učinke bo imela masaža.

Lev

Ljubezen: V vašem srcu bo zagorela bakla ljubezni in v odnosih se bo to poznalo. Seveda se boste morali odločiti, kaj spada v ospredje, in velik napredek bo ravno v sodelovanju. Začinjena bo edino sreda, ko se boste morali iskreno pogovoriti in pretehtati nekaj omejitev.

Denar: Venera vam prinaša kar nekaj ugodnosti in preobratov, na katere boste ponosni. Svojo občutljivost boste znali zelo dobro skriti, kar se vam bo obrestovalo na delovnem mestu. Če ste modri, boste za pomoč zaprosili osebo, ki ji zaupate.

Zdravje: Pozitivne misli prinašajo ugodna sodelovanja in podporo. S pravim zaupanjem boste naredili korake naprej, k raziskovanju. Koristno je, če si občutke zapisujete, tako vam bo mnogo lažje.

Devica

Ljubezen: Kocke usode prinašajo srečo, a morate narediti načrt, kaj boste spremenili in kaj sprejeli. Marsikaj bo v duhu ljubezni, a morate najti moč za sodelovanje v odnosu. Res je, da se počasi daleč pride.

Denar: Poglobili se boste v tista znanja, ki ste jih do zdaj zanemarjali, in skozi to našli moč in voljo. Odločitve tega tedna bodo preudarne, toda ne bo vse po vaše. Iz danih situacij se boste pač morali naučiti kaj novega in drugačnega.

Zdravje: Barva, ki vas spodbuja, je svetlo zelena. Koraki tega tedna bodo pogumni, vzeti pa si morate čas za lepe misli in veselje. Sprehodi bodo pravi balzam za dušo. Zdi se, da boste spremembe odprto sprejeli.

Tehtnica

Ljubezen: Romantična energija vas bo polepšala in vam podarila zaupanje in nasmeh. Vaše sanje se bodo uresničile v sredo, ko bosta v ospredju romantika in skladnost. Pogovori so vam lahko v pomoč in oporo, blesteli boste v diplomaciji.

Denar: Dogodki se bodo odvijali v pričakovani smeri. Predelati boste morali nekaj iz preteklosti in pogumno stopiti v ospredje. Svoje mnenje boste povedali odločno in tako doživeli osebni napredek. Srečo boste imeli v družbi in pri nakupih.

Zdravje: Notranji nemir boste premagali ob pogovoru in izmenjavi mnenj. Ta teden boste lahko širili prijetne novice, kar prinaša posebno zadovoljstvo. Res pa je, da boste morali tudi pretehtati določene pluse in minuse, in tako boste našli pot do srca.

Škorpijon

Ljubezen: Zapisovali si boste lepe misli, kar se vam bo obrestovalo v ljubezni. Koristne učinke bo imela sprostitev v dvoje in to, da boste nekomu namenili lepe besede. Merkur prinaša učinkovitost, zgodili se bodo preobrati, na katere boste upravičeno ponosni.

Denar: Naredili boste načrt in upoštevali tudi to, kar morate še predelati. Odpuščanje bo  ključ do uspeha na delovnem mestu, vse bo potekalo po pričakovanjih. Pozitivno bo, da boste v sebi našli veselje, tako bodo tudi delovni uspehi kreativni in poučni.

Zdravje: Poglobili se boste v paleto znanj s področja duhovnosti in mistike. Okrepila se vam bo vera, skozi to najdete določena pozabljena znanja in jih boste z veseljem širili naprej. Mars vam bo dal dobre iztočnice tudi pri komunikaciji in intelektualnih rešitvah.

Strelec

Ljubezen: Neptun vam bo podaril nekaj več empatije in tako bo vse čarobno in magično. Toda srčni izvoljenec vam bo jasno postavil meje in za to mu morate biti hvaležni. Besede bodo imele posebno moč; vedite, da se počasi daleč pride.

Denar: Kolo usode se bo zavrtelo v vašo korist, spremljala vas bosta sreča in zadovoljstvo. Če boste naredili načrt, boste nagrajeni, sicer sledi preizkušnja. Na delovnem mestu boste glasneje povedali svoje mnenje.

Zdravje: Če ste rojeni novembra, vam Saturn prinaša nekaj izzivov, toda kjer je volja, je tudi pot. Harmonijo dosežete tako, da najdete moč v sebi. Barva, ki vas ta teden spodbuja, je vijoličasta, štele bodo tudi pozitivne misli.

Kozorog

Ljubezen: Globoko v sebi boste občutili moč in zvedavo energijo, ki vam bo v ljubezni zelo koristila. Naklonjena vam bo čutna lepotica Venera, ki prinaša magnetičnost in srčnost. Res pa je, da boste svoje mnenje povedali odločno; vedite, da štejejo tudi kompromisi.

Denar: Pridobili boste več volje, kar prinaša uspehe na delovnem mestu; na preobrate boste ponosni. Rdeča nit bo sodelovanje, prejeli boste podporo sodelavcev. Ne smete biti prestrogi do sebe, prav tako ne do okolice.

Zdravje: Svoje misli boste morali usmeriti naprej, v nekaj harmoničnega; tako najdete ravnovesje in skladnost. Pogovori prinašajo usmeritve in so pot do osebnega napredka. Koristne učinke bo imela izmenjava mnenj.

Vodnar

Ljubezen: Teden, v katerem boste našli srečo v intimnosti doma. Na tem področju se bodo vaša pričakovanja uresničila. Pridobili boste dodatno motivacijo, tako za pogovor kot za romantiko. Pisanje pisemc ni več v modi, pa vendarle naredite prav to.

Denar: Merkur prinaša ugodnosti, zadovoljni boste. Če bodo v ospredju odnosi, se bo tudi tu vse odvijalo pozitivno. Glede denarja boste imeli posebno srečo v petek in soboto. Modro je, da opravite osebno analizo.

Zdravje: Barva, ki vas bo spodbujala, je nebeško modra, povrnila vam bo energijo. Vaša zaveza tedna bo, da se umirite in najdete dobro iztočnico za napredovanje. Energijo boste pridobili tudi na sprehodih, pričakujte iztočnice za osebno rast.

Ribi

Ljubezen: Romantika vas bo polepšala in vam bo v spodbudo. Srčni izvoljenec vam bo predstavil priložnosti, kaj lahko spremenite, in potem bo odvisno od vas, ali boste to sprejeli. Srečen dan v ljubezni bo za vas sreda, toda naredite tudi sami korak naprej.

Denar: Na delovnem mestu vam bosta pomagala pogovor in izmenjava mnenj. Pri denarju boste imeli srečo, res pa je, da ni vse zlato, kar se sveti. Zato morate najprej določiti osebne meje in pravila igre. Podprla vas bo zelena barva, ki prinaša ravnovesje.

Zdravje: Saturn vam bo dal lekcijo, kako pomemben je zdrav način življenja, zdrava prehrana, dovolj gibanja in pozitivne misli. Moč in navdih boste našli v svojem srcu. Optimizem vas lahko polepša, predvsem pa vam podari zaupanje.