Astronapoved

Horoskop za soboto, 11. marca

Danaja
11. 3. 2023, 06.30
Deli članek:

Ribe bodo najbolj zadovoljne, če jih bomo danes pustili pri miru.

Pixabay
Horoskop je pripravila Danaja.

OVEN
Kmalu po polnoči bo Luna prešla v Škorpijona. Malo vas bodo skrbele finance, a vam bo partner/ica pomagal/a z nasveti in tudi konkretno. Dan boste tako preživeli mirno.

BIK
Hrepeneli boste po potovanju v širni svet in tisti, ki ste prikovani na dom, boste spremljali dokumentarce o tujih deželah in sanjarili, kako bi jih čimprej obiskali.

DVOJČKA
Po res iskrenem pogovoru s staro prijateljico boste ugotovili, da morate v svojem življenju marsikaj spremeniti, če želite napredovati. Pri tem boste malo pozabili na določene ljudi.

RAK
Danes bi se najraje izognili vsem delovnim obveznostim, saj si boste naložili kup opravkov, zato boste še posebej veselili sodelovanja družinskih članov pri urejanju vašega bivališča.

LEV
Danes, ko bo luna prehajala znamenje Škorpijona boste morali biti malo previdnejši, saj se razbrzdana želja po užitkih lahko hitro precej negativno konča.

DEVICA
Pričakovali boste miren dan, a žal vas bo zagonetna škorpijonova luna spomnila, da temu ni tako. Ena lastovka še ne prinese pomladi, tako da vas čaka še precej dela na sebi, da boste napredovali.

TEHTNICA
Na prosto soboto se boste ukvarjali z ustvarjalnimi hobiji, saj boste želeli, da bi v svojem sedanjem bivališču kaj spremenili. Lepšanje doma vas bo napolnilo. 

ŠKORPIJON
Danes bo luna v vašem znamenju in vaše vedenje lahko sproži ljubosumje pri vašem partnerju ali osebi s katero ste močno povezani. Težko pridobljeno zaupanje boste zlahka izgubili.

STRELEC
Danes bo luna prestopila v malo temačno znamenje Škorpijona in na lepem boste imeli občutek, da stvari ne gredo v pravo smer. Ljubosumni boste na partnerja/ico, čeprav boste vi nemirni.

KOZOROG
Luna, ki bo danes vladala v strastnem škorpijonu, vas bo potisnila v objem nekoga, ki ga globoko cenite in občudujete. Malo boste zmedeni, saj ne boste vedeli, kaj lahko pričakujete.

VODNAR
Danes boste zahrepeneli po spremembi in začasni zamenjavi okolja. Ker pri vas navadno pot od ideje do izvedbe ni prav dolga, boste rezervirali krajše potovanje.

RIBI
Danes vam bo upadajoča Luna v znamenju Škorpijona prinesla kopico novih obveznosti, ki bi jih najrajši izpustili. V tem obdobju boste najbolj zadovoljni, če vas bodo domači pustili na miru.