Pet let terorja

Nenasitna 45-letnica kar 300-krat spala s 16-letnim fantom svoje hčerke

R.T.
12. 3. 2023, 11.39
Posodobljeno: 12. 3. 2023, 17.16
Deli članek:

V ameriški zvezni državi Oklahoma se je na zatožni klopi znašla 45-letna trenerka lokalne navijaške ekipe, ki se ponaša s posebej pohujšljivo naravo.

Cleveland County Sheriff's Office
Jennifer Hawkins

Policija v Oklahoma Cityju, največjem mestu v ameriški zvezni državi Oklahoma, je v sredo aretirala 45-letno Jennifer Hawkins, zdaj že nekdanjo trenerko lokalnih navijačic. Sumijo jo, da je s fantom svoje hčerke v zadnjih petih letih več kot 300-krat skočila v posteljo. V obtožnici ji očitajo kazniva dejanja posilstva in spolnega napada.

Kriminalisti so Hawkinsovo začeli preiskovati januarja letos, potem ko jo je posilstva obtožil danes 21-letni fant. Kot trdi, se je vse skupaj začelo leta 2017, ko je bil star vsega 16 let. Takrat je bil še v razmerju z njeno hčerko, a je imel po lastnih besedah v prvih dveh letih skoraj vsak dan spolne odnose z Hawkinsovo, vse skupaj pa se je vleklo do konca leta 2022. Skupno sta imela več kot 300 spolnih odnosov, je po poročanju Fox News razkril policistom, ki jim je predal tudi vsa telefonska sporočila, ki sta si jih v tem času izmenjala. Iz teh sporočil naj bi bilo razvidno, da je bila Hawkinsova močno razjarjena, kadar je imel najstnik oči za kakšno drugo punco.

Hawkinsova, ki je brez službe ostala že januarja takoj po prijavi, naj bi obtožbe sprva zanikala, a je na koncu razmerje v joku priznala.