Astronapoved

Horoskop za soboto, 11. februarja

Danaja
11. 2. 2023, 07.05
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v tehtnici, ob 19.34 preide v škorpijona.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Danes bo Luna prehajala tenkočutno tehtnico in v ospredju bodo odnosi, še posebej s partnerjem. Popoldne boste umirjeni, saj bo Luna v praznem teku.

BIK – V ljubezni boste imeli danes več sreče. Samskim pa se lahko zgodi, da bo zaradi pomanjkanja poguma vaša ljubezenska zgodba ostala zgolj sanjska podoba.

DVOJČEK – Čas bo, da razmislite o selitvi, če se v zdajšnjem okolju ne počutite dobro. Mnogi boste dobili informacijo, da lahko odidete v tujino in si tam spletete gnezdo.

RAK – Luna v tehtnici bo v vas budila željo po druženju. Še bolj pestro bo zvečer, ko bo prešla v znamenje škorpijona, ki bo v vas naselil močno hlepenje po strasteh.

LEV – Luna bo v družinski tehtnici in najbolje se boste počutili v domačem okolju, kjer boste poskušali ustvarjati povezovalno vlogo, kar vam bo delno uspelo.

DEVICA – Danes bo Luna v zračni tehtnici in privoščili si boste malo več družabnega življenja. Svoje bivališče boste malo olepšali in pogostili boste prijatelje

TEHTNICA – Zelo sproščeni boste, saj bo Luna prehajala vaše znamenje. Uživali boste predvsem v čutnih užitkih, še posebej zvečer, ko bo prešla v škorpijona.

ŠKORPIJON – Danes boste potrebovali pošten počitek in Luna v znamenju zračne tehtnice bo pripomogla, da boste energijo usmerili v prave projekte.

STRELEC – Do večera bo Luna sijala v znamenju povezovalne tehtnice. Čas je, da znance zaprosite za pomoč, ki vam jo ne bodo odklonili. Zakaj bi se mučili sami?

KOZOROG – Današnja sobota bo dosti manj stresna, uživali boste v družbi prijateljev, ki se bodo posvetili vašim problemom. Če potrebujete pomoč, zaprosite zanjo.

VODNAR – Danes bo Luna potovala prek sorodnega znamenja, tehtnice, kar bo sprostilo pozitivno energijo. Mnogi si boste privoščili daljši klepet s tujcem.

RIBI – Danes bo Luna v zračni tehtnici pomagala, da se boste resnično spočili ter obnovili svoje telo in duha. Po dolgem času se boste naspali in si privoščili razvajanje.