ASTRONAPOVED

Horoskop za petek, 10. februarja

Danaja
10. 2. 2023, 05.40
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v devici, ob 9.46 preide v tehtnico.

Pixabay
Kaj za danes napovedujejo zvezde?

OVEN – Danes boste odločni in prodorni in partnerju boste iskreno povedali, kaj vas moti. Tu se lahko zaiskri, saj vas partner(ica) brezpogojno podpira in bo užaljen(a).

BIK – Luna v spravljivi tehtnici bo na vas delovala pozitivno, saj se boste zavedali, da ste v službi uspešno dokončali določene projekte.

DVOJČKA – Pred vami je dinamičen dan, ki vam bo nudil obilico priložnosti, da se uveljavite, in možnosti napredka. Kljub temu bodite previdni.

RAK – Danes boste pod vplivom Lune še posebej pod pritiskom. Predvsem boste živčni, ker bodo tudi domači vse več odgovornosti prelagali na vas.

LEV – Danes boste urejali in razporejali svoje finance. Zadnje čase se dogovarjate o razdelitvi družinskega imetja, poleg tega iščete denarne vire za nove investicije.

DEVICA – Luna v družabni tehtnici bo vplivala na dogodke in lahko pričakujete spremembe v vaše dobro. Priznanje nekoga, da ste imeli prav, vas bo razveselilo.

TEHTNICA – Precej slabe volje boste, saj boste morali obilico obveznosti opraviti sami, ne da bi jih vsaj del prenesli na druge člane družine.

ŠKORPIJON – Čustvena neskladja s partnerjem bodo velika, zato boste več časa posvečali prijateljem, oni pa vam bodo pozornost vračali.

STRELEC – Svoje dosežke boste primerjali z dosežki vrstnikov in zdelo se vam bo, da niste tako uspešni kot oni. Ne obremenjujte se s slabimi mislimi.

KOZOROG – Danes boste nervozni, saj bo Luna v znamenju zračne tehtnice. Z besedami bodite zelo previdni in pri svojih domačih ne izzivajte prepira.

VODNAR – Napetost se bo stopnjevala in imeli boste občutek, da v službi od vas zahtevajo nemogoče: da spremenite svoj način dela in se prilagodite skupini.

RIBI – Analizirali boste preteklost, iskali vzroke za propadle zveze in jih primerjali s sedanjim stanjem. Zdelo se vam bo, da znova rešujete podobno situacijo.