Astronapoved

Horoskop za torek, 7. februarja

Danaja
7. 2. 2023, 06.10
Deli članek:

Sonce je v vodnarju, Luna je v devici.

Profimedia
Fotografija je simbolična.

OVEN – Precej na jasnem si boste glede čustev, a to še ne pomeni, da bodo presenečenja izključena. Kot po navadi se bodo zgodila takrat, ko boste najmanj pričakovali.

BIK – Treba bo začeti sprejemati več odgovornosti za lastna dejanja. Ne morete nekoga drugega kriviti za to, kar ste pravzaprav storili sami.

DVOJČKA – Ljubezenski odnos boste gradili predvsem na prijateljstvu, kar bo prijetno in osvežujoče. Ne bo velikih čustvenih izbruhov.

RAK – Preveč ste se osredotočili na manjšo težavo, za katero še ni rešitve. Umaknite se iz začaranega kroga situacij, v katerih ne morete pomagati.

LEV – Zasanjani dnevi se bodo iztekli, trčili boste v kruto realnost. Odvzela vam bo mir in ravnotežje, hkrati pa spodbudila ukvarjanje z določenimi nalogami.

DEVICA – Konflikti bodo izzvali kreativnost. Veliko priložnosti se vam bo ponudilo in zgrabili boste najboljšo. Potrpežljivosti bo dovolj.

TEHTNICA – Niste prav prepričani o dobrih izidih nečesa, kar opravljate nekako mimogrede. Ljubezenske zvezde bodo radodarne le, če boste iskreni. Le tako ste lahko mirni.

ŠKORPIJON – Na poslovnem področju vas čaka veliko dela. Obremenitve bodo smiselne, zaradi njih ne boste preveč obremenjeni.

STRELEC – Preveč boste neučakani, da bi lahko mirno čakali na novico iz banke. Šli boste v akcijo in dali od sebe vse. Obresti bodo visoke, a ne previsoke.

KOZOROG – Pazite, kako in koliko trošite. Na čustvenem področju se lahko zgodi, da ne boste točno vedeli, kaj si želite, zato se raje ne odločajte prehitro.

VODNAR – Doma ste vse bolj napeti, a ne brez vzroka. Nekaj boste zavrnili, a le zato, ker vas bodo prepričevali ravno v trenutku, ko boste najbolj utrujeni ali čustveno ranljivi.

RIBI – Prišel bo čas, ko boste začutili, da imate vsega dovolj. Pri premagovanju osebne krize vam bo na pomoč priskočil prijatelj, ki mu lahko resnično zaupate.