Astronapoved

Horoskop za soboto, 3. decembra

Danaja
3. 12. 2022, 07.12
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ovnu.

px
/

OVEN – Luna v vašem znamenju bo povzročila, da se boste pošteno razvedrili in soboto preživeli v duhu novoletnih praznovanj. Uživali boste v družbi zanimivih ljudi.

BIK – Luna v ovnu bo poglobila vaše pesimistično razpoloženje. Imeli boste občutek, da vaši napori ne prinašajo pričakovanega in se vrtite v začaranem krogu.

DVOJČKA – Danes se boste lažje sprostili, saj bo Luna prehajala znamenje aktivnega ovna in boste na življenje gledali bolj optimistično. Zabavali se boste.

RAK – Luna bo prehajala dinamičnega ovna in tudi vi boste bolj sproščeni. Prijetno srečanje s prijatelji vam bo vrnilo nasmešek na obraz in prav uživali boste.

LEV – Pod vplivom Lune v ovnu se boste zavedeli, da se ne morete hitro odločiti o spremembi na poslovnem področju, saj morate prej ugotoviti, kaj drugi mislijo.

DEVICA – Luna v ovnu bo razvedrila ozračje in na lepem boste dosti bolj sproščeni kot po navadi. Imeli boste občutek, da so vaša prizadevanja obrodila sadove.

TEHTNICA – Danes, ko bo Luna prehajala ognjenega ovna, boste imeli še več pomislekov glede določenih zadev, ki jih morate rešiti v določenem roku.

ŠKORPIJON – Luna bo potovala skozi intenzivnega ovna, kar vas bo usmerilo v načrt, kako se lotiti projektov, da vam ne bo zmanjkalo časa za osebno življenje.

STRELEC – Dobre volje boste svoje načrte boste zaupali partnerju ali prijatelju, ki bo tudi navdušen nad vašimi idejami, kar vam bo vrnilo načeto samozavest.

KOZOROG – Napeti odnosi doma se bodo nadaljevali, tako da boste le težko obvladovali svoja negativna čustva, ki jih imate zaradi obnašanja sorodnikov do vas.

VODNAR – Danes bo situacija dosti bolj pozitivna, saj boste pod vplivom Lune v znamenju ovna, kar bo povzročilo, da se bodo določene zadeve obrnile v vašo korist.

RIBI – Luna prehaja ovna in uspešno se boste dogovarjali o določenih spremembah, ki jih morate narediti v svojem bivališču, da bo bolj prijetno za uživanje.