Astronapoved

Horoskop za petek, 2. decembra

Danaja
2. 12. 2022, 05.32
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ribah, ob 5.41 preide v ovna.

Profimedia
Fotografija je simbolična

OVEN – Luna bo od jutra v vašem znamenju, zato boste dobro razpoloženi. Nadrejeni bodo opazili vaša prizadevanja in vas spodbujali, da naredite še več.

BIK – Luna v ovnu bo vplivala na vas. Nekoliko boleča spoznanja o nujnosti odpovedi in žrtvovanja bodo odzvanjala ves dan. Naveličani boste vsakodnevne rutine.

DVOJČKA – Spet se boste počutili dobro v svoji koži in imenitno boste znali izkoristiti slabosti sodelavcev, a jim obenem ne boste škodovali.

RAK – V svojem iskanju najboljših možnosti boste naleteli na nekaj nasprotovanja vašim idejam, a boste ozavestili, da morate za dosego cilja nekaj žrtvovati.

LEV – Današnja Luna bo v ognjenem ovnu in za vas bi bila lahko ugodna, če ne bi bilo stresnega aspekta med Merkurjem in Neptunom, ki bo vnašal dodaten nemir.

DEVICA – Razum vam bo danes govoril nekaj, čustva bodo ustvarjala drugačno podobo. Razum vam bo prigovarjal, da morate nekaj opustiti in se ozreti v prihodnost.

TEHTNICA – Danes bo Luna prehajala znamenje ognjenega ovna, zato bodo odnosi s čustvenimi in poslovnimi partnerji zapleteni. Napeti in nezbrani boste.

ŠKORPIJON – Luna bo v ognjenem ovnu in v delovnem okolju boste uspešnejši, a bodite previdni, saj bodo nadrejeni iskali pomanjkljivosti pri vašem delu.

STRELEC – Klub napetemu ozračju boste pod vplivom Lune v ambicioznem ovnu. Samskim se obeta precej možnosti za nove začetke, izkoristili jih boste.

KOZOROG – Razburkan in napet dan je pred vami. Predvsem odnosi z družinskimi člani bodo napeti in imeli boste občutek, da ne razumejo vaših stališč.

VODNAR – Nadaljuje se vaše močno angažiranje, saj se vam zdi, da je pravi čas za napredovanje. Na vas bo vplivala Luna v ambicioznem ovnu.

RIBI – Finance, finance in še enkrat finance bodo zaposlovale vaše misli in vplivale na potek dogodkov. Ne, ne gre za to, da bi na lepem obogateli ali obubožali.