Pogled v zvezde

Horoskop za prvi decembrski dan

Danaja
1. 12. 2022, 05.55
Posodobljeno: 1. 12. 2022, 09.33
Deli članek:

Sonce je v strelcu, Luna je v ribah.

Nasa
/

OVEN – Luna v ribah vas bo v službi prisilila, da natančno preverite, kdo vam le nagaja in kdo dela v vašo korist. Prekinite stike z ljudmi, ki vam samo škodujejo.

BIK – Pomembno bo, da se v službi priključite pravi ekipi, saj ste v zadnjem času poslovno nekoliko stagnirali, ker nekateri sodelavci niso timski igralci.

DVOJČKA – Čeprav ste zadnje dni v službi sproščeni, vas bo Luna v ribah, ki je v vaši deseti hiši, prisilila, da preverite, ali gre vaša kariera v pravo smer.

RAK – Luna v sorodnih ribah bo danes z vami delala manjše čudeže; razjasnila se bo situacija v službi in našli boste rešitve za malce težavne odnose v družini.

LEV – Dopoldne boste obremenjeni s financami. Čeprav se vam večinoma zdi, da zaslužite dovolj, si želite, da bi si lahko mirne vesti privoščili tudi luksuzen izdelek.

DEVICA – Energija Lune v zasanjanih ribicah vas bo spodbudila, da dan preživite drugače, kot ste vajeni. Manj strogi boste do sebe in drugih, tako v službi kot doma.

TEHTNICA – Danes boste uživali v družbi partnerja ali prijatelja, ki vas bo presenetil s povabilom na kosilo ali večerjo, kjer vas bo čakalo prijetno presenečenje.

ŠKORPIJON – Doma boste imeli tokrat več dela kot v službi. Želite si temeljito prenoviti dom do praznovanja, saj imate občutek, da potrebuje osvežitev.

STRELEC – Službene obveznosti boste opravili hitro, saj boste komaj čakali, da se lahko vrnete domov. Luna v ribah vas bo spodbujala, da popoldne počivate.

KOZOROG – Poslovni napredek tik pred koncem leta vam bo dal dodaten zanos in energijo, zato boste še posebno zadovoljni. Sklenili boste ostati tam, kjer ste.

VODNAR – Sicer se vaš finančni položaj ni izboljšal čez noč, a pod vplivom Lune v ribah boste našli rešitve, ki vam bodo povrnile nasmešek na obraz.

RIBI – Nesporazumi se bodo vrstili in zavedali se boste, da vas dvomi v lastne sposobnosti še posebno preizkušajo. Kasneje vam bodo prisluhnili.