Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 3. oktobra

Danaja
3. 10. 2022, 05.19
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v kozorogu.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN – Lunin krajec v zemeljskem kozorogu vas bo spodbujal, da boste pri delu in projektih prizadevni in motivirani. Zato boste seveda uspešni in pohvaljeni.

BIK– Počasi se odmikajo sence negativnih vplivov, ki so vam v preteklosti preprečevale napredek, in končno boste zadovoljni z novim stanjem.

DVOJČKA – Včeraj je Merkur obrnil smer, bolj premočrtni boste v svojih ravnanjih. Tudi pogovori z drugimi se bodo lažje začeli. Nova priložnost vam bo dala nov zagon.

RAK – Luna v urejenem kozorogu bo vaša čustva usmerjala v okvir prijateljstva, saj trenutno ne boste želeli zapletov. Bolj lahkotno boste tvorili odnose.

Lev – Kljub utrujenosti in naveličanosti vas bo Luna v kozorogu spodbudila, da boste danes naredili veliko. Zavedali se boste, da ne morete odlašati.

DEVICA – Današnja, sorodna Luna v kozorogu v meni prvega krajca bo na vas pozitivno vplivala. V službi boste dobili ponudbo, ki jo boste tudi sprejeli.

TEHTNICA – Sonce in Venera sta gosta v vašem znamenju, kar vam daje večjo moč, ki jo boste danes izkoristili pri ustvarjalnem projektu doma.

ŠKORPIJONI – Močna Luna v kozorogu vas bo danes povezovala s prijatelji in spletali boste trdnejše vezi. Določena razmerja, ki ste jih prerasli, boste opustili.

STRELEC – V službenem okolju boste danes zares zablesteli, saj se bo izkazalo, da ste v krizi vedno vi tisti, ki najdete pravo rešitev. Tudi danes bo tako.

KOZOROG – Luna bo danes v vašem znaku, kar bo dobro vplivalo na vaše finance. Končno boste imeli dovolj denarja, da začnete varčevati za pomemben projekt.

VODNAR – Dobre volje boste v družbi zelo prijetnih ljudi. Dobra družba bo tudi spodbudno vplivala na vašo samozavest in vam dvigala motivacijo za delo.

RIBI – Sonce in Venera v znamenju zračne tehtnice vas bosta danes prav silila, da spremenite sebe in se bolj posvetite svojim dolgoročnim načrtom.