Zvesti prijatelji

Preverite: kateri angel bo nad vami bdel v oktobru 2022

Nataša Ožir Žurej, angelska terapevtka in jasnovidka
30. 9. 2022, 12.43
Posodobljeno: 30. 9. 2022, 12.47
Deli članek:

Oktober je že tradicionalno mesec obilja in pobiranja darov narave, a je tudi mesec angelov varuhov, ki odmikajo od nas vse vrste nevarnosti.

Pixabay
Ne glede na to, kdaj smo rojeni, angeli varuhi so in bodo z nami.

Angeli nas oktobra vabijo, da sebi in drugemu delamo dobro, ter nas spodbujajo na dobri poti.
In kaj angeli prinašajo posameznim horoskopskim znamenjem?

OGNJENA ZNAMENJA
Angel sproščenosti vas v tem mesecu osvobaja pritiskov iz otroštva in preteklosti, da vam omogoči dobre odločitve in doživljanje svojega srca. Želi, da greste naprej svobodni, pomirjeni s sabo ter da doživljate osebne uspehe v ljubezni in poslovnem življenju.
Angelski kristal: sodalit – pomaga pri zbranosti in jasnem razmišljanju o vsem, kar je treba opustiti.
OVNI, angel dobre izbire vam pomaga najti pravo rešitev v odnosih. Ko izbirate med prijatelji, poslom in družino, zaznavajte svoje srce in dovolite, da vam pokaže smer. Želi, da postavite vsak odnos na pravo mesto, to je edina pot do zadovoljstva.
LEVI, angel ljubezni vas prevzame in skozi vas zasije nova moč. Uporabite jo, da postanejo vsi vaši odnosi kar naenkrat drugačni. Angel vam pokaže pravo bistvo vsega in vam odpre pravi smisel življenja. Sproščeno in z užitkom naprej.
STRELCI, angel varuh ima ta mesec za vas nove izzive in podporo. Rad bi, da se naučite svoje besede uporabljati bolj previdno, da manj obljubljate. Ve, da se radi družite in sodelujete. Na pot vam bo pripeljal nov projekt ali pa vas pospremil na daljšo pot.

ZEMELJSKA ZNAMENJA
Angel sodelovanja odpre nove vidike odnosov in želi, da se lotite projektov ali težav skupaj z drugimi. Sporoča vam, da niste sami, ter pomaga sprostiti pomisleke in stare izkušnje. Dajte njemu in sebi priložnost za uspeh.
Angelski kristal: ametist, ki ugodno vpliva na oči, srce in živčni sistem.
BIKI, angel uspeha vas čisto zmehča. V tem mesecu prinaša materialno blagostanje in vas želi spomniti, da je vse plod vašega dela. Odpira vas zadovoljstvu, opazujte pa, da imate zdaj na svoji strani tudi prijatelje. Veselite se prihodnjih uspehov in projektov skupaj.
DEVICE, angel realizacije poskrbi za mesec, poln rezultatov in konkretnega dela. Pomagal vam bo na novo postaviti in preoblikovati poslovni prostor. Želi, da z navdušenjem spremljate napredek in se z lahkoto aktivirate v vse novo.
KOZOROGI, angel zdravja bo ta mesec malo bolj aktiven. Čeprav se vam zdi, da se vam ne more nič zgoditi, mu prisluhnite in sledite osnovnim pravilom: dovolj počitka, tekočine in sproščenosti. Spodbujal bo, da si vzamete več časa zase in za prijatelje.

ZRAČNA ZNAMENJA
Angel dobrega življenja odpira okno, ki vam morda na prvi pogled ni najbolj všeč. Kljub temu pa vam želja po boljšem življenju pomaga slediti poti, ki ni vedno najlažja. Sprostite se, vi ste pomembni in vso svobodo imate odločiti se po svojem srcu.
Angelski kristal: rdeči jaspis, poživi pretok po telesu in krepi imunski sistem.
DVOJČKI, angel vztrajnosti ne pozna izgovorov, vas pa vodi dalje in naprej v akcijo do končnega cilja. Podpira vaš namen priti do finančnega blagostanja in ne popusti niti takrat, ko bližnji obrnejo hrbet vašim idejam.
TEHTNICE, angel zadovoljstva vodi v tem mesecu vaše akcije. Ponovno vam pokaže, da je pot do najlepših energij odvisna od vaše predanosti sebi. Spomni vas, da postavite sebe na prvo mesto in opustite željo ustreči vsem.
VODNARJI, angel predanosti vam pomaga pri odločitvah in usmeritvi. Kaže priložnost, da se lotite večjih premikov v karieri. V tem mesecu se popolnoma prepustite toku življenja. Angel spodbuja vaše poslanstvo in ve, da vam lahko uspe.

VODNA ZNAMENJA
Angel resnice naredi vaš mesec lepši in bolj živ. Transformacija se bo zgodila ne glede na to, s kom sodelujete, angel vam namreč pomaga doseči največji uspeh. Čeprav rezultati ne bodo vidni takoj, pa vam skozi počutje pokaže svojo vrednost.
Angelski kristal: aventurin, ki krepi imunski sistem in srčno čakro.
RAKI, angel spreminjanja vas vidi, kako se skrijete v svojo lupino. Pravi, da je dovolj čustvenih izlivanj in da je čas za novosti. Ker ve, da ste sami odgovorni za svoje stanje, vam ponuja pot drugačnega sodelovanja z okolico in bližnjimi.
ŠKORPIJONI, angel iskrenosti je prepoznal vaše ambicije, želje in potrebe po uspehu in financah. V tem mesecu vam poskuša odpreti oči, da sprejmete sebe in se pokažete takšni, kot ste. Ko pokažete prave interese, pridejo prava podpora in ljudje.
RIBE, angel usode vam v tem mesecu pokaže poti in samo vaše odprto srce in zvestoba sebi lahko izbereta najboljšo. Želi, da se dobro naspite ter se spočiti odločate in podajate v tok življenja. Čas je za korake naprej in angel odpira pot.