Astrologija

Horoskop za soboto, 1. oktobra

Danaja
1. 10. 2022, 06.33
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v strelcu.

Dreamstime
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?

OVEN – V zadnjem tednu se je vaš svet vrtel predvsem okoli finančnih vprašanj in službenih obveznosti. Na prosto soboto boste začutili v sebi nekakšno praznino.

BIK – Danes boste pod vplivom Lune v strelcu razmišljali predvsem o trenutnem stanju svojega ljubezenskega življenja. Samski se morate soočiti z realnostjo.

DVOJČKA – Danes bo zelo dobra priložnost, da naredite dober vtis na bodočega poslovnega partnerja. Pomembno je, da se ne zmedete in jasno predstavite svoja stališča.

RAK – Danes vas bo kar razganjalo od kreativnosti, saj vam bo Luna v ustvarjalnem strelcu pomagala, da boste naredili odlične osnutke in jih kakovostno predstavili.

LEV – Merkur se bo obrnil v direktno smer, zato bo danes malo naporen dan. Malo še potrpite in se raje umirjajte. Koristila vam bo Luna v znamenju sorodnega strelca.

DEVICA – Zadnji dan retrogradnega Merkurja ne bo ravno najbolj produktiven, saj boste kljub Luni v energičnem strelcu dopoldne zelo utrujeni in brez idej.

TEHTNICA – Zadnje čase ste nezadovoljni sami s seboj. Sanjarjenje o tem, kaj bi bilo, če bi bilo, vam ne bo prineslo uspeha. Treba bo zavihati rokave.

ŠKORPIJON – Tokrat boste imeli nekaj novih ponudb, ki se vam bodo na prvi pogled zdele privlačne. Vseeno je pomembno, da ne zanemarite trenutne situacije.

STRELEC – Luna bo danes v vašem znamenju, kar vam bo dalo veliko zagona za uspešno delo. Tudi vaši sodelavci se bodo kar malo nalezli navdušenja.

KOZOROG – Zdelo se vam bo, da se sodelavci  do vas obnašajo čudno. A vi resnično zgledno opravljate svoje naloge, zato bo začudenje veliko. Razlog tiči v tem, da imajo težave pač drugi.

VODNAR – Danes bo potrebno veliko zbranosti in natančnosti. Na pomoč vam bo priskočila Luna, ki bo ves dan v znamenju dobrodušnega strelca.

RIBI – Po navadi vam je odveč drugim prodajati svoje ideje, saj se vam zdi, da vas nato ignorirajo. Tokrat se boste morali potruditi, saj bo projekt za vas zelo pomemben.