Astronapoved

Horoskop za četrtek, 29. septembra

Danaja
29. 9. 2022, 05.32
Posodobljeno: 29. 9. 2022, 09.35
Deli članek:

Sonce je v tehtnici, Luna je v škorpijonu.

Profimedia
Katerim znamenjem je današnji dan še posebej naklonjen?

OVEN – Dan bo v znamenju napornega škorpijona, zato se vam bo najbolj prilegel počitek. Venera bo vstopila v tehtnico in nekdo bo z veseljem sprejel vaše vabilo.

BIK – Današnji dan bo za bike izjemno zanimiv, saj vaša vladarica Venera prehaja v tehtnico. Vaša potreba po sodelovanju v skupnem službenem projektu bo velika.

DVOJČKA – Vaš vladar Merkur se je zadnje tri tedne gibal vzvratno, zdaj pa je spet začel potovati v pravi smeri. Venera vam prinaša utrditev čustvenih vezi.

RAK – Zadnje čase je bila vaša po naravi družinska četrta hiša na udaru, saj se je v njej planet komunikacije Merkur gibal retrogradno. Končno boste lažje zadihali.

LEV – Nekaj tednov ste bili resnično pod stresom, saj se je planet komunikacije Merkur premikal retrogradno po vaši tretji hiši. Motnje so se pojavljale v vseh oblikah komunikacije.

DEVICA – Venera bo prešla v sosednjo tehtnico, kar vam bo prineslo olajšanje najprej v čustvenih odnosih, kasneje pa se bodo ponudile določene finančne priložnosti.

TEHTNICA – Današnji vstop Venere v vaše znamenje bo prinesel olajšanje. Lahko boste bolj sproščeni, s partnerjem pa bosta tudi zakopala bojno sekiro.

ŠKORPIJON – Venera bo vstopila v vašo sanjsko hišo. To bo dobro predvsem za vse načrte, samski pa boste v novem obdobju spoznali veliko zanimivih ljudi.

STRELEC – Z vstopom Venere v družabno tehtnico se bo vrnila vaša samozavest. Poudarjena bo vaša enajsta hiša, ki tradicionalno pomeni družabno dogajanje.

KOZOROG – V zadnjem obdobju ste bili preveč pesimistično razpoloženi, vstop Venere v vašo naravno deseto hišo vam bo prinesel precej boljše počutje.

VODNAR – Prihaja obdobje, polno optimizma. Venera v tehtnici bo namreč osvetlila vašo deveto hišo, to je hišo potovanj in novih spoznanj, kar prinaša nove možnosti.

RIBI – Venera se bo premaknila v vašo hišo preobrazbe in začela obdobje, ko boste imeli več časa za prijatelje. Bliža se mraz, tako da je čas za otoplitev odnosov.