Astronapoved

Horoskop za soboto, 9. julija

Danaja
9. 7. 2022, 05.36
Deli članek:

Pravijo, da se zgodovina ponavlja. Se tudi napovedi zvezd?

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes bo v Ovnih kar brbotalo od čustev, saj bo Luna do jutri v energijski osmi hiši. Najboljše se bo obnesla izolacija in doma boste ustvarili svoj mirni kotiček za počitek.

BIK

To soboto bodo pod vplivom vaše sedme hiše na sporedu predvsem partnerski odnosi. Če ste izgubili stik s kom, ki vam resnično veliko pomeni, je ta dan morda priložnost, da obudite stike.

DVOJČKA

Dvojčki ste zadnje čase precej obsedeni z zdravim načinom življenja, tako da ne bo nobeno presenečenje sobotna telovadba, saj bo na vas vplivala Luna v vaši šesti hiši. Ne pretiravajte.

RAK

Danes bo Luna še zmeraj v Škorpijonu, v vaši peti hiši. Zato boste izkoristili sobotno, malce lenobno ozračje. Pričakujete lahko povabilo nekoga, ki zvesto misli na vas in vas ni pozabil.

LEV

Danes boste imeli zelo malo energije za delo. Luna bo v vaši pasivni četrti hiši, kar bo dodatno vplivalo na vašo lenobno razpoloženje. Po drugi strani pa boste imeli dobro roko za finance.

DEVICA

Luna bo do konca dneva še v vaši komunikativni tretji hiši, tako da boste izjemno klepetavi in sproščeni. Če boste povabljeni na zmenek nujno prevzemite pobudo, ker boste zelo klepetavi.

TEHTNICA

Luna bo danes še v vaši drugi hiši, tako da bo dan primeren za trgovanje. Vaša čustvena plat bo danes prepustila vodstvo vaši analitični. Danes lahko danes naredite več in boste zadovoljni.

ŠKORPIJON

Luna šele jutri zapušča vaše znamenje, kar pomeni, da boste imeli cel dan še patronat Lune v vašem znamenju. Dan bo pozitivno obarvan, saj so se negativni aspekti umirili.

STRELEC

Luna bo danes še v sosednjem Škorpijonu, kar je vaša dvanajsta hiša. Sobota bo izjemno energijsko šibka, primeren bolj za kakšne pogovore o prihodnosti in za rutinska opravila.

KOZOROG

Luna bo danes v vaši družabni enajsti hiši. Predvsem boste izjemno komunikativni in odprti, saj boste začutili, da so vaše reakcije pasivne. Zato boste zvečer družabni uživali v izbrani družbi.

VODNAR

Vodnarji boste danes zelo navdahnjeni za poslovne opravke, saj bo Luna v vaši deseti hiši. Večer boste preživeli v družbi znancev, a boste izbirali teme povezane s poslom.

RIBI

Danes bo Luna še cel dan v vaši deveti hiši. To bo spodbudilo tako vaše poslovno življenje. Določeni ljudje bodo od vas pričakovali odločitev, ki je trenutno ne morete sprejeti.