Astronapoved

Horoskop za četrtek, 7. julija

Danaja
7. 7. 2022, 05.33
Deli članek:

Pravijo, da se zgodovina ponavlja. Se tudi napovedi zvezd?

Profimedia
Kaj so vam napovedale zvezde?

OVEN

Navsezgodaj bo luna tvorila prvi krajec in prehodno ustvarjala napeto vzdušje. Poudarjena tretja hiša z ugodno povezavo med luno v zračni Tehtnici in Venero, vam prinaša zadovoljstvo.

BIK

Lunin vpliv bo danes za vas izjemno ugoden in njene lepe povezave tudi, saj vam bodo prinašale pomembne novice v zvezi z vašim materialnim stanjem. Veseli boste spremembe.

DVOJČKA

Trenutno preživljate precej naporno obdobje, ki je večinoma uspešno, le od časa do časa občutite utrujenost. Občutek imate, da večinoma vi prevzemate odgovornost.

RAK

V službi boste izjemno povezovalni in konstruktivni. Lep odnos med soncem in vašo vladarico Luno kaže, da bo vaš nadrejeni opazil vaša prizadevanja in pohvalil idejo, ki ste jo domislili.

LEV

Luna v lepi povezavi z Venero bo v vas budilo lepa čustva in ker se bo ta povezava zgodila v službi, boste dokaj nepričakovano doživeli podporo sodelavca/ke, ki vas zelo podpira.

DEVICA

Luna v sosednji tehtnici bo v lepih povezavah in danes boste zelo aktivni na področju svojih financ. Možno je, da boste odpotovali na krajšo poslovno pot, da rešite zapleten položaj.

TEHTNICA

Luna danes v vašem znamenju in ker bo danes dan pretežno harmoničnih povezav med planeti, ga boste preživeli v vašem slogu. Luna v lepi povezavi z Venero bo krepila vašo samozavest.

ŠKORPIJON

Zaradi Lune in Venere v zračnih znamenjih bo prevladovala energija zraka, ki je za vaše bolj poglobljeno dojemanje prepovršna. Nekaj res lepih povezav vam povrne optimizem.

STRELEC

Prijetno druženje bo danes za vas izredno pomembno. V službi se boste zlahka pogovorili in dogovorili glede določenih tem, ki ste se jim še pred kratkim izogibali. Popoldan bo sproščen.

KOZOROG

Današnja luna v zračni tehtnici bo ugodno vplivala na vaše karier-ne načrte. Če želite spregovoriti z vašim nadrejenim o napredovanju ali povišici, storite to danes.

VODNAR

Danes boste blesteli v vseh položajih in ne boste se mogli premagati, da bi s svojim vedenjem izzivali svoje nasprotnike. Sveže zaljubljeni boste uspešno izražali svoja občutja

RIBI

Današnji dan boste v glavnem preživeli delovno. Žal bodo dolžnosti, ki jih morate opraviti povezane z zadevami drugih in boste svoje morali preložiti na kak drug dan.