napoved

Horoskop za sredo, 6. julija

Danaja
6. 7. 2022, 05.28
Deli članek:

Pravijo, da se zgodovina ponavlja. Se tudi napovedi zvezd?

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Danes bo za vas čudovit dan. Luna bo v znamenju tehtnice, energije bodo povezovalne in združevalne. Vaša siceršnja tekmovalnost bo popustila in zamenjala jo bo želja po pripadnosti.

BIK

Luna bo v tehtnici, znamenju s katerim si delite vladarico Venero. V zraku bo prevladovalo optimistično vzdušje, popoldan izkoristite za rekreacijo ali osvežitev v bližnjem bazenu.

DVOJČKA

Venero že nekaj časa gostite v vašem znamenju, tako da boste danes še bolj zabavni, družabni in ker bo luna v znamenju tehtnice boste blesteli na družabnem parketu..

RAK

Današnjo sredo boste najbolj uživali v prijetnem domačem vzdušju in tudi vi se boste potrudili, da svoje notranje zadovoljstvo prenesete na ostale družinske člane v popoldanskem času..

LEV

V zadnjem času ste zadovoljni sami s seboj, čeprav okoliščine v katerih ste se znašli, niso prijetne. Danes bo seveda dan družabno obarvan pod vplivom Lune v tehtnici.

DEVICA

Pred časom ste dosegli pomembno etapno zmago, a zavedate se, da vojna še ni dobljena. Vaši nasprotniki se dobro zavedajo, da imajo še nekaj skritega orožja in naj vas ne zavede zatišje.

TEHTNICA

Luna bo v vašem znamenju in ker je vašo nebesno zaščitnico Venero v družabnih Dvojčkih bo dan za vas skoraj sanjski. Veliko vam pomenijo družabni stiki in danes boste zasijali.

ŠKORPIJON

Luna bo danes v tehtnici, v vaši hiši umika. Najbolj boste uživali v zavetju svojega doma ali pa boste malo pogledali okoli in se udeležili kakšne prireditve v dobrodelen namen.

STRELEC

Luna se bo zadrževala v zračnem in družabnem znamenju tehtnice in spodbujala vaše področje dolgoročnih vizij. Navezali boste stik s ljudmi, ki vam lahko pomagajo pri dolgoročnem projektu.

KOZOROG

Luna bo v družabni tehtnici, a vi boste bolj kot o družabnih stikih razmišljali o službenih in finančnih zadevah. Čas bo, da najdete nove finančne vire in pregledate ponudbe.

VODNAR

Sredo boste izkoristili za študij in brskanje po internetu za novimi priložnostmi. Občutek imate, da se poslovno vrtite v krogu in ne napredujete tako kot bi lahko. Prava informacija pride kmalu!

RIBI

Luna bo aktivna v znamenju zračne tehtnice in danes boste razmišljali o sebi in svojih navadah. Zaželeli si boste spremembe. Najlažje boste uspeli, če premislite svoje izbire.