Koda: trpljenje

Ranjena ženska živi v vsakem od nas, saj so tudi moški rojeni iz ženske

Minka Gantar, svetovalka za zdravje in osebno rast
8. 7. 2022, 11.05
Posodobljeno: 8. 7. 2022, 11.16
Deli članek:

Poznate zgodbo Marije Magdalene? Zgodbo iz Svetega pisma, ko so vlačugo zaradi grehov kamenjali? Nikjer sicer ni navedeno, da je bila grešnica in prostitutka res Marija Magdalena, vendar so prav njo stoletja povezovali s pojmom grešne ženske.

Dreamstime
Marija Magdalena je zakodirana v vseh ženskah – program zlorabe, program pokorščine, program služkinje in zadovoljevalke potreb drugih.

Za zmoto je poskrbel papež Gregor Veliki leta 591, ko je tri različne ženske iz Lukovega evangelija poimenoval Marija. Marija Magdalena je bila ženska, iz katere je Jezus izgnal sedem demonov.
Tako je bila Marija Magdalena ožigosana za grešnico zaradi svoje spolnosti, kar pa je bila voda na mlin vladarjem. Na nezavedni ravni so tako sprogramirali psiho moških in njihovo dojemanje ženske spolnosti; in na nezavedni ravni so sprogramirali psiho žensk, ki so svojo spolnost zatirale in se je sramovale – sramovale so se same sebe in svoje moči.
Kdo je ženska, ki jo je obsedlo sedem demonov?
To je ženska, ki je jezna, ki se ji v glavi motajo samo temne misli; ženska, ki v srcu nima ne radosti ne ljubezni; ženska, ki v srcu nosi trpkost odnosov, globoko razočaranje, zamero in sovraštvo; ženska, ki v srcu nosi spomin na mnoge zlorabe.

ZAKODIRANA ENERGIJA
Marija Magdalena je zakodirana v vseh ženskah – program zlorabe, program pokorščine, program služkinje in zadovoljevalke potreb drugih; globoko v srcu hrepeni po ljubezni; v srcu nosi strah pred izgubo ljubezni; v imenu ljubezni je pripravljena privoliti v marsikaj; v imenu ljubezni se je pripravljena odpovedati sebi.
Ste vedeli, da energija spolnega partnerja ostane v maternici ženske sedem let? Dejstvo je, da več ko je imela ženska spolnih partnerjev, več »energijskih črvov« ima v maternici. Prek teh energijskih povezav se z njeno življenjsko energijo napajajo vsi njeni spolni partnerji. Energijske niti se vzpostavijo vedno, ko ima partner izliv v žensko, tudi če imata moški in ženska zaščiten spolni odnos s kondomom. Cerkev ima prav, ker zagovarja vzdržnost pred poroko. V tem primeru se zaščiti predvsem energija ženske.
Včasih nam je povsem nejasno, zakaj z nekom v trenutku steče neverjetna energija – tudi spolna. Prepričana sem, da se energija spolnih partnerjev zakodira v DNK duše, predvsem takrat, ko je ostala med partnerjema »zataknjena« energija. Tako se potem najdemo in zapletemo z enimi in istimi ljudmi, zato da se energija, ki je ostala nakopičena na določenem delu DNK duše, napolni s čisto božjo ljubeznijo.
Ker je to res pomembno, se kar takoj lotimo čiščenja energijskih niti z našimi spolnimi partnerji. Napišite seznam vseh spolnih partnerjev. Na ta seznam uvrstite tudi vse moške, za katere čutite, da so vas požirali z očmi in je zadaj spolna energija. Na seznam lahko napišete tudi ženske, za katere čutite, da so želele priti do vaše energije. Vsi smo bili že večkrat utelešeni kot ženske in kot moški. Lahko je z neko žensko ostala zataknjena energija iz enega od preteklih življenj, ko je bila ena od vaju moški.

ČIŠČENJE MATERNICE
S pomočjo zdravilne molitve dekodiranja počistimo zastalo energijo v maternici:
»Na pomoč kličem vse svetle sile.« Globoko vdihnemo skozi nos in izdihnemo skozi usta.
»Vsemogočni Bog, če je v skladu z božanskimi zakoni, naj se sčistijo v vseh smereh časa in prostora vse energijske niti v moji maternici, ki so povezane z ______(vstavite ime).«
Potem dlani stisnemo v »mudro« za novo moč, jih prislonimo ob obraz, tako da se konici kazalcev dotikata čela, palca pa brade in z vso močjo vdihnemo skozi nos. Izdihnemo skozi usta, roke, ki so še vedno stisnjene v »mudro«, za moč pa prislonimo na prsni koš – na srčno čakro. Nekajkrat izrečemo: »Sprejemam zdravljenje. Vse ravni moje maternice se polnijo z zdravilno božjo svetlobo.«
Prste nato stisnemo v kljunček in energijo usmerimo v štiri zdravilna središča, povezana s ključnimi hormonskimi centri, ki vplivajo na energijo celotnega telesa: na čelo in čakro tretjega očesa, na grlo in grleno čakro, na točko, kjer je čeljustnica vpeta na lobanjo – tu sta manjši čakri, ki vplivata na zmanjšanje stresa –, ter na sence, ki so povezane z epifizo in centrom za hormon sreče. Tako pospešimo zdravljenje. Ob tem si ponavljamo: »Vse ravni moje maternice se polnijo z zdravilno božjo svetlobo.«
Na vsaki točki nekajkrat ponovimo zdravilno trditev. Predstavljajmo si, kako se ultravijolična svetloba, podobna laserskim žarkom, steka v maternico in odstranjuje energijske črve.
Roke nato položimo na predel maternice in globoko izdihnemo skozi usta – kot bi izdihnili zrak iz maternice. Hkrati si pomagamo z rokami. Ena roka naj bo velik lovilec nevidnih niti v maternici – lahko nekajkrat zaokrožimo tik ob trebuhu, na predelu maternice, v nasprotni smeri urnega kazalca, da zberemo nevidne niti –, iz druge roke pa seva ultravijolični snop svetlobe, ki prereže nevidne niti. Predstavljajmo si, da odrezane niti razpadejo s pomočjo božje svetlobe.
Dlani dvignemo na višino srčne čakre in jih usmerimo predse, v položaj blagoslova. Predstavljajmo si svojo srečno prihodnost. Čim natančneje si predstavljajmo svojo prihodnost, polno sreče, zdravja in zadovoljstva. Dovolimo si videti sebe na cilju. Dovolimo si videti sebe zadovoljne in srečne. Občutimo to zadovoljstvo. V vizijo vključimo čim več podrobnosti, recimo barve, vonjave – naj vizija oživi. Lahko občutimo vso srečo in zadovoljstvo, kot da smo že v ljubečem partnerskem odnosu.
Na koncu se zahvalimo z besedami: »Hvala za zdravljenje.«
To molitev zmolimo za vsakega moškega vsaj enkrat. Molitve ne moremo »predozirati«. Predlagam, da to molitev izvajamo vsaj 30 dni in opazujemo svoje počutje. Vsakič, ko sčistimo delček energije, ki nas izčrpava, se poveča življenjska energija in izboljša koncentracija. Če se po naravni poti čistijo energijske vezi bivših partnerjev sedem let in če s to molitvijo pospešimo proces, smo zmagale, kajne?

KRALJICA JUGA
Marija Magdalena je svetnica. Jezus se je po vstajenju prvi prikazal prav Mariji Magdaleni. V Svetem pismu piše: »Južna kraljica bo med sodbo obujena skupaj z ljudmi tega rodu in jih bo obsodila. Ona je namreč prišla s konca sveta, da bi slišala Salomonovo modrost, toda glej, tukaj je nekdo, ki je večji od Salomona.«
Kdo je kraljica juga?
To je sveta ženska, ki ji je bila odvzeta moč – nikogar ne bo obsodila, samo spet bo to, kar je – boginja na Zemlji. Prišel bo čas preporoda; prišel bo čas, ko bo sveta ženska v vsaki izmed nas vzcvetela; prišel bo čas, ko bo vsaka izmed nas negovala sveti prostor v sebi in svojem srcu …
Marija Magdalena je ženska, ki živi v vsaki izmed nas, ženska, ki hrepeni po ljubezni in je zato pripravljena sprejeti manj, kot si zasluži; v imenu ljubezni se je pripravljena odpovedati sebi, v imenu ljubezni je pripravljena biti ljubica, v imenu ljubezni je pripravljena prenašati žalitve, v imenu ljubezni je pripravljena zatajiti sebe in svoje potrebe.
Tako močno je ranjena v srčiko duše, da se ne zaveda, da če rani drugo žensko, rani sebe; njena duša je tako močno prepojena z grenkobo in tako močno je razočarana nad življenjem, da je preprosteje, da zboli za rakom, kot da bi spregovorila o svojih strahovih, žalosti in najgloblji bolečini.
Marija Magdalena, ki živi v vsaki od nas, si želi, da njena duša postane celostna; želi, da se ji zacelijo rane. Njeno dušo zaznamujejo zlorabe, posilstva, mučenja, smrti, žalost, samomori … ženska brez pravic, manjvredno bitje, sredstvo za rojevanje otrok. Ni čudno, da je mnogim otopelo srce, ni presenetljivo, da je marsikateri žalost zastrla pogled, številne so v svoji jezi postale možače – borijo se proti moškim in s tem samo še bolj napajajo jezo in spomin duše na vsa življenja, ko jim je bila odvzeta moč; mnoge so se prenehale truditi in samo živijo – otopele od vsega hudega se skrijejo v svojo školjko in si ne upajo niti pisniti.

ČAS ZA OŽIVITEV
Ranjena ženska živi v vsakem od nas. Vsi mi – tako ženske kot moški – smo se rodili iz ženske. Ženska je tista, ki otroka nosi pod srcem devet mesecev, ženska ga doji s svojim mlekom, svojimi čustvi … vse, kar se pretaka po njenih žilah, se zakodira v njenega otroka. In tako se grenkoba in žalost vlečeta iz generacije v generacijo …
In zdaj je čas! Čas za novo dobo. Čas za preobrazbo, čas, da notranja ženska zasije skozi nas; čas, da se prebudi boginja v nas; čas, da si dovolimo biti resnične, ker tako izražamo sebe; čas, ko si dovolimo sprejeti vso veličino velikih svečenic, ki znajo ustvarjati; čas, ko se prepustimo navdihu in svobodi … To ne pomeni, da nismo odgovorne, temveč da ne moremo več privoliti v manj, kot nam pripada. To pomeni, da živimo iz svoje popolne iskrenosti in si dovolimo slediti srcu – brez strahu, da ne bomo mogle preživeti sebe in svojih otrok; zdaj je čas za partnerstvo moškega in ženske v čisti iskrenosti in spoštovanju – dveh enakovrednih partnerjev, ki plešeta ples življenja skozi radosten odnos – bog in boginja tukaj na Zemlji.
V takem partnerstvu je lahko vzgajati otroke, ki vidijo, kaj je ljubezen; v takem partnerstvu oba cvetita; v taki zvezi raste sreča in se širi na vse strani; ko vsak od njiju pozdravi ranjeni vidik sebe, nihče nima več potrebe po tem, da zaničuje in ponižuje drugega; ko oba pozdravita ranjenega notranjega otroka, nimata več potrebe po tem, da bi ranila najbližje …
In zdaj je čas. Čas, da se kraljica juga prebudi v vsaki od nas. Ne bo mu sodila, le ne bo več dovolila, da se kdo okorišča z njeno iskrenostjo in srčnostjo. Njena moč je v milini, njena moč je v čustvovanju; njena moč je v njeni sveti spolnosti; njena moč je v tem, da lahko rodi novo življenje, ga hrani, oblači in ga zaliva s silno ljubeznijo; njena moč izvira iz nje, ki je popolna kreacija boginje na Zemlji.

V IMENU OTROK
Otrokom ne pomagate tako, da potrpite in vztrajate v gnilih odnosih, da tiščite ustnice skupaj, da v očeh zadržujete solze, ki ste jih požrle v imenu ljubezni, da iz vaših oči bolščita samo praznina in obup, da žalost pogreznete v pljuča in si ne dovolite niti dihati; svojim otrokom, predvsem hčeram, ne pomagate s tem, ko dopuščate skoke čez plot, ker otrok čuti enaka čustva kot vi, ker otrok nosi vaše žive celice – ne morete se mu zlagati, ker vaš otrok ste vi. In če si vi ne upate izraziti svoje resnice, vam jo bo otrok prej ali slej vrgel v obraz.
Veliko zgodb slišim, ko otrok reče mami ali očetu: »Zaslužiš si boljše življenje, zaživi!«
Križarske vojne še vedno potekajo. Krvave so. Pobija se nedolžne … Kdo je nedolžen v križarski vojni med dvema, katerih odnos ne temelji na iskrenosti? Mar niso to otroci?
In zato, drage moje: v imenu otrok in zanje naredimo ta svet boljši, bolj iskren in pošten; zaradi naših otrok in v njihovem imenu pokažimo, kako je biti srečen; dajmo jim zgled in se postavimo zase, ker bodo oni predali ljubezen naslednjim generacijam; zaradi njih in zaradi sebe.
Vredno je živeti in dovoljeno je ljubiti z vsem svojim srcem in vso svojo dušo, ti, draga kraljica juga. Dovoli si biti ti! Dovoli, da ti zrastejo angelska krila, dovoli si odeti telo v mavrične barve ljubezni, dovoli se izražati v ljubezni, dovoli si biti pristna, pokončna, lepa in sijoča.

osebni arhiv
Vsebina je povzeta po knjigi Ko imajo duše žur, Minka Gantar pa je tudi avtorica uspešnic Ko imajo hormoni žur, Ko ima življenje žur in najnovejše Ko imajo čakre žur.