Astronapoved

Horoskop za soboto, 2. julija

Danaja
2. 7. 2022, 06.23
Posodobljeno: 2. 7. 2022, 11.54
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN
Danes se bodo napetosti malo sprostile, čeprav pritisk še vedno ne bo odnehal. Luna bo delovala iz ognjenega Leva, kar bo pri vas sprožalo ustvarjalnost in sproščen način življenja.

BIK
Doma boste zelo aktivni, saj bo naraščajoča luna spodbujala aktivno preživljanje prostega časa. Pozorni bodite le na rokovanje z orodjem, predvsem ostrimi predmeti.

DVOJČKA
Danes boste polni zanosa, saj vam bo uspel veliki met. Pri napredovanju vas preprosto ne bodo mogli spregledati. Čas je, da se otresete določenih spon in greste veselo naprej.


RAK
Danes boste sprevideli, da je prišel čas, ko morate tudi vi poskrbeti zase. Predvsem finančno. Denar morate obračati in privoščite si nakup nečesa, kar si močno želite.


LEV
Današnji dan bo kot naročen za začenjanje projekta, ki ste ga nekoč že načrtovali, pa zaradi neugodnega ozračja niste uspeli. Danes bo čas, da naredite načrt za prihodnost.

DEVICA
Luna v levu bo danes malo upočasnila vašo dejavnost. Vaš dragi ali draga bosta zahtevala določene odgovore, a mu/jih v tem trenutku ne morete zagotoviti. Rešite sebe.

TEHTNICA
Današnja luna v Levu in vpliv še vedno napetih aspektov na vaše življenje vam bo dajal občutek, da so vaši odnosi z drugimi čedalje bolj zapleteni in da bežijo izpod nadzora.

ŠKORPIJON
Danes bo pravi čas, da se malo bolj resno ozrete za novimi priložnostmi . Znova in znova se pritožujete, da v službi ne dočakate pravega napredka. Čas bo, da postanete bolj aktivni.

STRELEC
Danes je najbolj idealen čas za vaše priljubljeno opravilo. Če bo le možno, boste sedli avto in se odpeljali daleč stran, morda v tujino. Veselili se boste novih izzivov in poletne akcije.

KOZOROG
Po glavi se vam bodo motovilile razne misli, a čustva bodo malo zamegljena, saj ne boste mogli doumeti, kaj vse je slo narobe. Bodite previdni v prometu in odnosih.

VODNAR
Službena nesoglasja bodo danes počasi zginila in nadomestilo jih bo dokaj mirno vzdušje, ko boste lahko veliko naredili. V popoldanskem času bo partner želel vso pozornost.

RIBI
Čas je, da si priznate, da včasih preveč komplicirate. Danes bo že tak dan. Luna bo potovala preko znamenja leva, čas bo primeren za sprehode po trgovinah, kjer imajo klimo.