Astronapoved

Horoskop za petek, 1. julija

Danaja
1. 7. 2022, 05.21
Posodobljeno: 1. 7. 2022, 08.50
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Zjutraj bo Luna vstopila v prijateljskega Leva. Tako boste uživali v resnično sproščenem vzdušju. Uživali boste v prijetni povezavah z Jupitrom in zvečer bo romantično.

BIK

Danes boste resnično dobre volje, predvsem, ker bo Luna v lepi povezavi iz Venero, ki vam vedno prinese lepe finančne prilive. Prijetna, ustvarjalna druženja proti večeru.

DVOJČKA

Čudovit petek vas čaka, s podporo Lune v aktivnem Levu. Kar razganjalo vas bo od energije in v popoldanskem ali večernem času boste organizirali kulinarično doživetje.

RAK

Sonce v vašem znamenju in Luna v sosednjem Levu vam bo pomagala, da razširite svoj krog prijateljev in se povežete z njimi. Ne bodite preveč leseni, saj ne verjamete v lastni šarm.

LEV

Današnji dan boste Levi res na polno izkoristili. Občutili boste, kot da vam je iz ramen padlo težko breme in prihajajoči konec tedna brez nenehnih pritiskov v službi bo zmagovalen.

DEVICA

Začetek vikenda bo zelo lep in sproščen in tudi vaša napeta narava si bo vzela vsaj pet minut, da uživate v dosežkih. Sicer boste veliko razmišljali, kaj morate še opraviti.

TEHTNICA

Tudi danes bo Luna v močnem Levu, kar vam ne bo preveč odgovarjalo, saj se boste znašli v nekaj prepirih s svojimi najdražjimi. Šele proti večeru, ko bo Luna v povezavi z Venero, bo bolje.

ŠKORPIJON

Danes vas bo zelo skrbela vaša finančna situacija, ki vam že dalj časa povzroča nemir. Tudi vsi stroški, ki ste jih nakopali, vam ne pomagajo. Problem je v tem, da hočete preveč naenkrat.

STRELEC

Danes bo Luna prešla v znamenje Leva, kar bo še okrepilo vašo željo po zabavi in sproščenemu uživanju. Vsekakor boste danes načrtovali zabaven konec tedna.

KOZOROG

Lepo sodelovanje z bližnjimi bo okrepilo vašo samozavest in privlačnost. Tak pozitiven pristop vam bo koristil tako pri osebnih, kot tudi poslovnih uspehih. Večer bo čaroben.

VODNAR

Današnja Luna v aktivnem Levu in prihajajoči prosti konec tedna, vas bosta navdala z veselim razpoloženjem. Prijatelji vam bodo pomagali in se vam pridružili na potepu po mestu.

RIBI

Petek bo za Ribice kar delaven, saj bo potrebno, da naredite različne obračune tekočega tedna. Danes porabite prosti čas zase in si dovolite malo počitka, ki vam bo napolnil baterije.