Astronapoved

Horoskop za četrtek, 30. junija

Danaja
30. 6. 2022, 05.25
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Oven

Zbudili se boste sveži in spočiti, luna bo počasi rasla in zaradi lepe povezave z Uranom in Neptunom boste v sanjah dobili pomembno idejo v zvezi z nepremičninami.

Bik

Luna v znamenju Raka bo v sredo vplivala na vaše službene odnose, ki bodo umirjeni in kolonialni. Sodelavec ali sodelavka vas bo prosil/a za pomoč in vi mu/ji boste pripravljeni ustreči.

Dvojčka

Miren dan z Luno v sosednjem Raku vam bo omogočil , da zbrano pregledate stanje svojih financ, ki kljub naraščajočim cenam ni tako slabo, kot se bojite. Vaše počutje bo boljše.

Rak

Danes boste pod vplivom lune v vašem znamenju ugotovili, da nekdo vztrajno išče vašo pozornost. V dvomih boste, saj ne boste vedeli ali ta oseba potrebuje vašo bližino ali pomoč.

Lev

Danes boste še utrujeni, saj ste včeraj močno občutili vpliv mlaja v vaši hiši umika. Najbolje bo, da se prepustite toku in se resnično dobro spočijete, tako fizično kot psihično.

Devica

Vpliv včerajšnjega mlaja vam bo razširil obzorja in prinesel nove priložnosti. Mogoče služba, ki jo opravljate ni najboljša izbira. Vsekakor boste pritegnili pozornost osebe, ki ve kaj hoče.

Tehtnica

Malo boste zmedeni, saj boste danes nepričakovano dobili ponudbo, ki bi jo včasih sprejeli z odprtimi rokami. Sedaj boste izbirali med opcijo, da se boste posvetili družini ali kariero.

Škorpijon

Hrepeneli boste po dopustu s svojo družino in tisti, ki morate v teh dneh hoditi na delo, boste precej nezadovoljni. Vzemite si čas in popoldan res odpeljite svoje na bazen.

Strelec

Malo boste nezadovoljni s svojo postavo, saj boste imeli občutek, da niste dovolj naredili zase. Ne vznemirjajte se, raje si obujte športne copate in se odpravite na daljši sprehod.

Kozorog

Partner/lica bo spoznala, da ste trenutno najboljša družba in zato lahko pričakujete, da bo poskušal/a organizirati vas prosti čas. Občutili boste, da zgubljate nadzor.

Ribi

Luna v Raku bo spodbujala vašo željo po zdravi hrani in brskali boste po spletu za recepti in v trgovini izbirali izdelke z oznako eko. Zadovoljni boste sami s seboj, saj ste zaključili projekt.

Vodnar

V službi boste imeli precej obveznosti, a tokrat ne boste omahovali. Porodila se vam bo odlična ideja, s pomočjo katere boste rešili zapleten poslovni problem. Tako vi, kot nadrejeni bodo zadovoljni z vašim prispevkom