Astronapoved

Horoskop za torek, 28. junija

Danaja
28. 6. 2022, 05.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Luna bo v sredini dneva prešla v v znamenje Raka in tvorila lepo povezavo z Marsom. Kljub jutrišnjemu mlaju boste podjetni ter uspešni. Popoldan boste uživali v domačem okolju.

BIK

Ob prehodu Lune v nežnega Raka boste zavedali, da je dober odnos z bližnjimi, pogoj za vašo samozavestno ravnanje na poslovnem področju. Samozavestno boste izražali svoja stališča.

DVOJČKA

Padajoča Luna v Raku vam bo danes ponudila priložnosti, da mirno in malo ležerno preživite dan, brez klasičnih obremenitev. Malo boste preverili stanje financ in ugotovili, da ni idealno.

RAK

Luna bo popoldan v vašem znamenju in ker vas podpira tudi Sonce, lahko pričakujete poslovno uspešen dan. Vpliv jutrišnjega mlaja bo poudaril potrebo, da sebe postavite na prvo mesto.

LEV

Partner ali prijatelj vas bo danes malo presenetil s svojim načinom razmišljanja in odločitvami, ki ne odgovarjajo vašemu značaju in osebnosti. Razočarani boste in izrazili nezadovoljstvo.

DEVICA

Dan bo začel veliko bolj sproščeno. Pripravljenost za sodelovanje in skupno akcijo bo med vami in vašimi kolegi velika. Žal vas bo preveval občutek utrujenosti in naveličanosti.

TEHTNICA

Danes boste v službi dobili nove zadolžitve, saj bo šef ocenil, da ste vi najbolj primerni za nove naloge. Poleg ponosa vas bo prevevalo zadovoljstvo, saj bo delo zanimivo.

ŠKORPIJON

Torek bo namenjen urejanju domačih zadev. Zavedate se, da vas kmalu čakajo precejšnje spremembe, ki ste jih nekako načrtovali, a kljub temu niste popolnoma pripravljeni na njih.

STRELEC

Torek bo pod vplivom Lune v Raku precej stresen in ne boste dobro vedli na katerem koncu začeti z delom. Prav veliko energije ne boste imeli, saj boste čutili vpliv jutrišnjega mlaja.

KOZOROG

Končno boste lahko začeli urejati vaše finance, saj nekako niste imeli ne volje, da bi se tega lotili prej. Ugotovili boste, da ste marsikaj že spravili v red in da zadeva ni nerešljiva.

VODNAR

Občutljiva Luna v Raku vas bo spodbujala, da si priznate čustva. Jutrišnji mlaj bo vplival na vas tako, da boste na nek način močnejši in vitalnejši kot drugače. Privoščite si dopust.

RIBI

Čaka vas zelo lep torek. Luna v znamenju Raka vam bo naklonjena, lahko pa se pojavi problem, ker boste v službi imeli še celo preveč zadolžitev ter boste delo opravili še doma.