Napoved

Horoskop za sredo, 29. junija

Danaja
29. 6. 2022, 05.33
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

OVEN

Nova Luna bo danes v čustvenem znamenju Raka, ki vam predstavlja družino . Veliko boste razmišljali o tem, kako ustreči svojim bližnjim, ki vas brezpogojno podpirajo.

BIK

Tudi na vas bo vplival današnji mlaj. v raku. Vpliv bo pozitiven, med sodelavci in vami se bo razvila posebno uspešna komunikacija. Prijatelj vas bo poklical, ker vas pogreša.

DVOJČKA

Danes boste zelo samozavestni in prizadevali si boste, da razrešite določene konflikte z osebami, ki ste do nedavnega do njih čutili precejšnjo mero strahospoštovanja.

RAK

Luna bo danes še vedno v vašem znamenju in bo upadla do mlaja. Čas bo, da se osredotočite nase in se prepustite spretnim rokam maserja ali si privoščite frizuro.

LEV

Danes se boste malo slabše počutili, večino dneva boste utrujeni. Nič nenavadnega, danes zjutraj bo mlaj, zato hranite svojo energijo. Popoldan in zvečer boste bolj sproščeni.

DEVICA

Malo zmedeni boste danes, brez prave energije boste v službi in ne boste se počutili prav dobro. Tudi tisti, ki ste na dopustu boste morali paziti, saj lahko po nepotrebnem vzrojite.

TEHTNICA

Danes vam bo primanjkovalo prave energije, da bi dokončali začeto delo in v službi vas bodo nadrejeni zato grdo gledali. Od vas bodo pričakovali več resnosti.

ŠKORPIJON

Že zjutraj boste začutili napetost, za katero ne boste prav dobro vedeli od kod prihaja. Mlaj v znamenju vodnega raka, bo v vas sprožilo določeno očiščenje in željo po druženju.

STRELEC

Luna bo v vod in čustveno znamenja raka in vam vsiljevala energijo, ki je ne boste najbolj obvladovali. . Sprijazniti se morate, da odnosi s partnerjem niso najboljši

KOZOROG

Tudi vi boste danes občutili napetost v službi. Lunin mlaj bo razkril določene nedoslednosti in pošteno boste morali poprijeti, če boste želeli popraviti napake.

VODNAR

Mlaj v znamenju vodnega Raka bo povzročal napetosti v službi . Če še niste na dopustu, bo danes čas, da se dogovorite, saj nujno potrebujete spremembo okolja.

RIBI

Medtem, ko se bodo drugi mučili pod precej težavnimi vplivi, boste vi čisto drugače sprejemali življenjske izzive. Navadili ste se, da zadeve rešujete sproti .