Tudi lunin mrk podpre spremembe v opuščanju starih vzorcev ter sprejetju sreče v odnosih in sodelovanju v dobro. Sonce preide v znamenje dvojčkov: VSE NAJBOLJŠE, DVOJČKI! Začenja se obdobje sproščenega razmišljanja in prehitre komunikacije.

Afirmacija obilja za ta teden:
Kako se dobro pripravite na aktivacijo afirmacije obilja? Pred afirmacijo se čimbolj sprostite, ne premišljujete o ničemer, dih je dolg, globok in počasen. V mislih ali na glas izgovorite afirmacijo trikrat zapored, da gredo sprejete energije globoko v vaš sistem.
»Sprejemam obilje z neba.«


Oven 21. 3. – 20. 4.
LJUBEZEN
Najmočnejša polna luna celotnega leta – vesak – bo 16. maja, nastopi že zjutraj ob 6.13, vam bo aktivirala predvsem osvoboditev nekaterih ne tako lepih povezav z javnostjo in prijatelji.
ZDRAVJE
Morda boste čutili žalost in boste pretirano občutljivi za vse, kar se bo dogajalo, a končno boste spoznali, kam ima smisel vlagati svoj čas in energijo in kam ne. Odkrili boste svoj recept za srečno počutje ter način, kako se brez drame ali pritiskov odmaknete od tistih, ki vas želijo na neki način samo izkoristiti.
DENAR
Odlične pogoje boste imeli za spreminjanje v poslovnih projektih ter aktivaciji obilja na poseben način. Pišite si ideje, naredite vse, kar je smiselno, tudi meditirajte, da se odprete novostim, ki jih imajo zvezde, predvsem pa Luna za vas.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste povsod, kjer se boste lahko sprostili brez težav. Zato se organizirajte in bodite čim več v naravi, in če je možno, na svojem vrtu, ki postane tako simbolično vrt obilja. Možno je, da vam bodo nova dogajanja in spoznanja podarila večje pozitivne novosti v življenje.

Bik 21. 4. – 20. 5.
LJUBEZEN
Popoln lunin mrk vas bo 16. maja skupaj z najmočnejšo polno luno, ki jo budisti praznujejo kot vesak, odmaknil od glavnega dogajanja. Ne boste imeli vpliva na večja dogajanja v svojem življenju. To vas bo delalo negotove in na vsak način se boste želeli pogovoriti o vsem, kar vas bo skrbelo. Iskali boste zaveznike, a se vam bo zdelo, da vas nihče ne razume.
ZDRAVJE
Pazljivi bodite do svojega zdravja, saj bo Luna v škorpijonu v vas izzivala najgloblja čustva. Morda bo telo preveč izčrpano in lahko se vam razvijejo kakšne alergije. Zato bodite pozorni na misli in besede, predvsem pa na zbranost pri hrani, da boste vedeli, kaj telesu godi in kaj ne.
DENAR
Denar vam bo delal preglavice, saj se vam bo zdelo, da kar izginja in da vse, česar se lotite, postane bolj drago in zakomplicirano. Zato se boste vsega lotili bolj preudarno, z razmislekom.
Kje vas čaka sreča?
Če boste v svojih plemenitih željah in ciljih sledili sebi, vas bo spremljala sreča in se boste lahko izmuznili vsem nevarnostim. To vas bo osrečilo in z lahkoto boste nadaljevali svoje lepo poslanstvo.

Dvojčka 21.5. – 20.6.
LJUBEZEN
Imeli boste zanimiv vpliv na druge ljudi, pa čeprav ne boste nič želeli od njih niti se vam ne bo dalo z njimi ukvarjati. A jih boste aktivirali že sami po sebi, kar se vam bo zdelo predvsem zanimivo, a vi večjih reakcij ali veselja ob tem ne boste čutili.
ZDRAVJE
Popoln lunin mrk in odlična polna luna, ki jo budisti praznujejo kot vesak, bo 16. maja močneje aktivirala vaše energije. Morda boste zaradi tega imeli bolj intenzivne sanje, morda boste slabše spali, ali pa boste imeli bujno domišljijo. To bo odlična izkušnja, da se boste dobesedno prebudili v drugačno življenje in začeli bolj jasno opazovati vse okoli sebe. Imeli boste občutek, da ste se na novo rodili.
DENAR
Če ne boste uredili svojih čustev in stvari iz preteklosti, tudi iz prejšnjih služb, se boste spet preveč umaknili v svoje miselne zaplete in zamudili dobre priložnosti.
Kje vas čaka sreča?
Odprite se dojemanju drugih ljudi, vsaj bližnjih. To vas bo osrečilo in boste postali del skupnosti, ki vam veliko pomeni. Vse boste začeli bolje videti in tudi lažje boste načrtovali.

Rak 21. 6. – 22. 7.
LJUBEZEN
Hrepeneli boste po spremembi v odnosih, a ne boste točno vedeli, kaj bi zares radi. Zato se boste prehitro odzivali na vse in si ustvarili pravo malo zmešnjavo predvsem v sebi.
ZDRAVJE
Čaka vas pester teden z najmočnejšo polno luno v tednu, imenovano vesak, in zraven popoln lunin mrk. Vse to se bo zgodilo že 16. maja in vam bo pokazalo, v kakšni koži ste zares. Če boste ohranili svoje zdravje in dobro počutje, potem ste vsaj polovico karmičnih energij sprostili in globinsko pozdravili.
DENAR
Če vam uspe teden oz. mesec dni preživeti brez poslovnih zapletov in službenih težav, ki so lahko tudi bolj čustvene narave, a povezane z delom, potem ste lahko res zadovoljni, kajti to je pokazatelj, da ste v glavnem rešeni vseh težkih energij preteklost ter da ste lahko čisto sproščeni in se veselite sedanjosti in prihodnosti.
Kje vas čaka sreča?
Ponedeljkova najmočnejša polna luna leta in lunin mrk vas bosta obdarila z velikimi darili na področju različnih materialnih dobrin. Uresničili si boste svojo najstarejšo željo, kar vas bo zelo osrečilo.

Lev 23. 7. – 22. 8.
LJUBEZEN
Vplivi zvezd vas bodo postavili v čustveno obremenjen položaj, ne da bi se zavedali, zakaj. Globoka čustva bodo prišla na plan in jasno vam bo, da to nima povezave s sedanjostjo, temveč bolj s sprejemanjem podpore in varnosti mame v času, ko ste bili še dokaj majhni, stari od tri do pet let.
ZDRAVJE
Če si ne boste dovolili osvoboditi se vseh čustev in zadihati v sedanjosti, se vam lahko pojavijo nenavadne alergije in težave, za katerimi ste nekoč že bolehali. Zato se ne umikajte sebi, temveč si dovolite, da vsaj sebi priznate, kako se počutite.
DENAR
Ne bo vam žal nobenega stroška, ki ga boste vložili v svojo srečo in svojo dobro službo oz. posel. Zdelo se vam bo, da si ustvarjate popolnoma nov koncept delovanja, in zadovoljni boste s svojimi idejami.
Kje vas čaka sreča?
Notranje skriti spomini vas bodo pretresli, a sočasno tudi dali možnost za pozitivne spremembe. To vas bo osrečilo. V soboto pride Sonce v znamenje dvojčka in vas bo razbremenil preveč resnih tem in obremenjenosti s preteklostjo. Sprostili se boste.

Devica 23. 8. – 22. 9.
LJUBEZEN
Imeli boste večji vpliv na druge in tudi vi boste hitreje odreagirali na njihovo stanje. Intuicija vam bo namreč jasno kazala, kaj želijo ali potrebujejo, a je dobro, da to tudi skomunicirate. Ne ukrepajte kar po svoje. S tem si boste prihranili marsikatero nevšečnost.
ZDRAVJE
Popoln lunin mrk in najmočnejša polna luna leta bosta močneje vplivala na vas in morda boste imeli glavobole. V tem primeru je nujno, da pijete več tekočine predvsem v dopoldanskem času, da se vaše telo dobro sprosti.
DENAR
Okrepljeno moč Lune boste čutili skozi intenzivne sanje ali slabše spanje, vsekakor pa vam bo domišljija v tem času bolje služila. Zdelo se vam bo, da že malo pretiravate, saj boste lahko imeli prave vizije za prihodnost, ki se bodo dokaj hitro začele uresničevati.


Kje vas čaka sreča?
Srečo boste lahko srečali v sprostitvi glede zdravja in službe, a le, če si boste dovolili, da vse stare energije in zablode odidejo in začnete vse na novo, iz zdajšnjega trenutka. To vas bo postavilo na realna tla in vam dalo nove moči za projekte.

Tehtnica 23. 9. – 23. 10.
LJUBEZEN
Odnosi vam bodo pomembni, a sočasno se ne boste mogli nikomur zares približati, saj se vam bo zdelo, da vas nekaj oddaljuje od drugih in da je nujno, da ste bolj pozorni nase.
ZDRAVJE
Ponedeljek bo pomemben dan za vas, saj vas popoln lunin mrk lahko precej utrudi. Zato je dobro, da ste zbrani in pozorni vsak dan. Posvetite se počitku, meditaciji, pa se boste z lahkoto prenovili in osvobodili nekaterih starih čustev, povezanih predvsem z mamo, ki pa vas lahko celo zdravstveno obremenjujejo.
DENAR
Najmočnejša polna luna v celem letu in v budističnem svetu praznovana kot vesak, vam bo prinesla večjo jasnost in občutljivost za javnost, kot da boste zelo jasno videni, kar pa vas bo precej obremenilo in vas naredilo krhke. To vam bo okrepilo finančne možnosti, a boste bolj pozorni na svoje počutje.
Kje vas čaka sreča?
Srečni boste, če boste res pozorni na misli in besede, predvsem pa na zbranost pri delu in glede zdravja. Če boste sledili sebi, vas bo spremljala sreča in se boste lahko izmuznili vsem nevarnostim.

Škorpijon 24. 10. – 22. 11.
LJUBEZEN
Aktivirali se bodo čustveni vzorci z možnostjo obuditve starih odnosov, ki pa bodo od vas zahtevali, da pozabite zamere, negativna pričakovanja, predvsem pa občutek nadzora, ki ste ga nosili v sebi res globoko.
ZDRAVJE
Polna luna v vašem znamenju bo vplivala na vašo sproščenost v spolnosti, vsekakor pa v doživljanju zabavnega dela življenja. Zato morda malo od daleč poglejte na celotno dogajanje in bodite pozorni na svoja čustva ter namere, ki jih imate do drugih. Opustite jih.
DENAR
16. maja bo v vašem znamenju popoln lunin mrk, in ker je sočasno še najmočnejša polna luna, ki jo budisti praznujejo kot vesak, boste deležni velikih energijskih vplivov, ki vam lahko spremenijo ne samo ta teden in mesec, temveč celotno življenje. Največji vpliv bo to imelo na vašo službo in projekte, ki morajo postati nadstandardni.
Kje vas čaka sreča?
Sreča je tokrat resnično odvisna od tega, kako globoko boste lahko opustili prejšnja čustva, zamere glede vsega, predvsem pa službe ali poslovnih priložnosti. Zato si dovolite v tem tednu vse zanemariti, kar ni več aktualno.

Strelec 23. 11. – 21. 12.
LJUBEZEN
Pazljivo, da vam popoln lunin mrk 16. maja z najmočnejšo polno luno v letu, ki jo budisti praznujejo kot vesak, zaradi pretiranih čustev in ran iz preteklosti ne odnese sreče v obilju. Zato se v tem času ne zapletajte v domače ali službene prepire in ne posegajte v pogovore tam, kjer ni treba.
ZDRAVJE
Ohranite stik s svojim veseljem in se družite s tistimi, s katerimi se imate dobro. Če lahko, se izognite daljšim potovanjem, ali pa jih dobro načrtujte in pojdite na pot dosti prej, saj vam nepredvidljive situacije lahko povzročijo zamujanje in slabo počutje. Zato je dobro, da se upočasnite in si dovolite reagirati sproti na vse stvari.
DENAR
Če se boste izkazali v neki družbi in si dovolili nove uspehe v javnosti, potem se vam bo to dobro obrestovalo. Imeli boste priložnosti stika z zanimivimi ljudmi, ki vas bodo lahko podprli.
Kje vas čaka sreča?
Ker je Jupiter že v znamenju ovna, boste imeli veliko več energije, pa tudi nepredvidljivosti, zato v tem tednu previdno in umirjeno, saj vas bodo zvezdni vplivi precej aktivirali in boste lahko pretiravali v vseh pogledih.

Kozorog 22. 12. – 20. 1.
LJUBEZEN
Če boste neprevidni, vas lahko te situacije spravijo na slab glas in vam zmanjšajo naklonjenost bližnjih. Zato se čim manj ukvarjajte s preteklostjo in ne obujajte spominov z nikomer, ki ni bil zraven, ko so se ustvarjali. Bližnji ne bodo razumeli, a bodo sprejeli.
ZDRAVJE
Če ste slabšega zdravja, vam bo to pomagalo opustiti globlje vzroke, ki so vas spravili v težave. Pridobili boste globok notranji občutek svobode, ki bo neprecenljive vrednosti.
DENAR
Najmočnejša polna Luna v letu, ki jo budisti praznujejo kot vesak, vam bo dala možnost odlične spremembe, ki bo od vas zahtevala samo, da sprejmete povabilo ali na daljše šolanje ali daljše potovanje.
Kje vas čaka sreča?
Vsekakor bo dovolj za srečo, da se odzovete, in optimalno vizijo, ki jo boste v tem obdobju dobili zase in za celotno življenje, negujete, zapisujete, sanjarite o njej. Vse kar je možno, samo pozabite je ne. S tem si boste zagotovili dobre temelje na čisto drugačni vibraciji, kar vas bo neizmerno osrečilo.

Vodnar 21. 1. – 18. 2.
LJUBEZEN
Ne dovolite si, da bi vas čustva držala nazaj. Opustite tako krivdo kot občutek dolžnosti, da najdete rešitve za vse svoje bližnje, medtem ko jih oni veselo ignorirajo. Šele ko boste povsem opustili čustvena pričakovanja v službi in doma, boste lahko stopili korak naprej.
ZDRAVJE
Bodite pozorni na svoje počutje in na svoj notranji mir, saj se vam na ta način lahko dogajajo odlične stvari, pravi čudeži. Če pa boste iskali hitre rešitve za okolje, pa boste vse bolj tonili v povprečno slabo počutje.
DENAR
Veliko dogajanja bo okoli vas, zato je pomembno, da ohranite svoj fokus na delo in se sočasno ne žrtvujete za dobro počutje drugih. Ne pretiravajte z novostmi, raje jasno pokažite svoje današnej interese.
Kje vas čaka sreča?
Popoln Lunin mrk na najmočnejšo polno luno 16. maja vas lahko osreči in vam pomaga pripraviti spremembe. Zato si pišite ideje in sprejemajte dobre blagoslove, ki vas bodo podprli predvsem pri povezavi s svetlobo svoje duše ter spremenili vaš način življenja.

Ribi 19. 2. – 20. 3.
LJUBEZEN
Popoln Lunin mrk in polna luna vam bosta aktivirala vsa čustva. Želeli jih boste podeliti s prijatelji in znanci. Dobro je, da malo popazite na svoja čustva, da vam delovanje Lune ne odnese sreče in dobrega počutja zaradi premočnih čustev in globokih čustvenih ran iz preteklosti.
ZDRAVJE
Ohranite stik s svojim notranjim mirom in harmonijo ter se družite z vsemi, s katerimi se dobro počutite. Ker je Jupiter že prešel v znamenje ovna, boste imeli veliko več energije, pa tudi trme, zato v tem tednu bolj previdno in umirjeno.
DENAR
Zato v tem času ne rešujte nobenih čustvenih težav, ne imejte preveč predlogov za domače, če lahko, se nikjer ne izpostavljajte v nobenem pogledu, tudi v službi ne. Vse, kar boste načrtovali, naredite temeljito in učinkovito, da ne boste v prazno izgubljali energije.
Kje vas čaka sreča?
Če boste sproti sodelovali z najbolj svežimi dnevnimi energijami, boste lahko spoznali zanimive kvalitete, ki se bodo prebujale v vas. Številni talenti bodo prišli na plan šele v javnosti, zato se ne skrivajte doma.