Astrologija

Horoskop za petek, 13. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
13. 5. 2022, 05.35
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL RAZSODNOSTI pomaga prepoznati, kaj sevam v odnosih dogaja in presoditi, kako daleč lahko greste. Ovnom danes pomaga, da ne pristanete v večji godlji, da prepoznate, kam vodi trenutno sodelovanje s prijatelji. Levom svetuje, kdaj predstaviti svoje načrte, svoje ideje, da bodo rezultati optimalni. Strelce spodbudi, da ne obljubljate ali pa posojate, da se izognete težavam, omogoči pa, da se pogovorite z vpletenimi in poiščete skupno najboljšo rešitev.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL DRUŽENJA vam pomaga spustiti stare zamere, da odnosi in druženje dobijo novo vlogo v vašem življenju. Biki opustite jezo, saj se ne boste mogli premagati da ne bi sodelovali in spodbujali. Device poskušate z njegovo pomočjo popraviti, kar ste v preteklosti v trenutku prenagljenosti zmotile. Pri Kozorogih sodeluje v optimalni pripravi in organiziranosti v dobro drugim in da vendarle prepoznate svoje največjo moč.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL ZDRAVJA sprošča napetosti telesa. Z nežno zeleno barvo vas ovije v oblak mehkobe, kjer se mehča vse, kar ne potrebujete več. Dvojčke odpre za vse, kar ste v preteklih mesecih želeli, a ni bilo časa. Tehtnice ga raje ignorirate ali pa omejite njegov vpliv, ki vam želi pokazat kako skrbeti za telo. Kaj pa če vzamete vso podporo? Vodnarjem pomaga prepoznati, kaj morate opustiti in kaj sprejeti, da si okrepite dobro počutje.

Vodna znamenja: Riba, Rak, Škorpijon
ANGEL DOGOVARJANJA se spretno pritihotapi v vašo družbo in naenkrat se iskanje rešitev dogaja v sodelovanju z drugimi. Slišati, izraziti, sprejemati….v vse to vas aktivira. Ribam pomaga do produktivnosti, v vseh pogledih. Rake vodi v vzdrževanje osebnih in poslovnih odnosov in posebej pomaga slišati vse potrebno. Škorpijoni, tudi vam lahko pomaga okrepit vaš poslovni potencial – skozi skupne izkušnje se vam utrnejo nove ideje.