Astronapoved

Horoskop za sredo, 11. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
11. 5. 2022, 05.35
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL RAZMISLEKA vas vodi mimo preprek, v vas spodbudi potrebo, da ne reagirate na prvo žogo. Ovnom pomaga pri odločitvah glede skupnih poslov ali finančnih manipulacij – da se ne zapletate v napačno smer. Leve spodbudi, da pregledajo vse možnosti, preden boste svoj projekt predstavili okolici. Strelcem pomaga do notranjega vedenja, točno boste vedeli, kaj vam je storiti, kaj se dogaja in kako zadovoljstvo držati.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL SPROŠČENOSTI bo vodil vaše dejavnosti, kaj velike učinkovitosti pa danes ne pričakujte od sebe. Biki si vzemite čas za dobre pogovore, angel vam bo pomagal da ne krivite koga za vaše današnje počutje. Devicam pomaga da se ne obremenjujete s stvarmi, kvečjemu si najdete način kako po najkrajši poti rešiti izzive. Kozorogi, v druženju vam angel pripomore k temu, da spodbude in zamisli drugih lažje sprejemate, čeprav vam ta hip še ne pomagajo.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL REALIZACIJE vaših načrtov ima tako močno podporo, da sploh ne opazite motenj iz okolice. Sploh Dvojčki, ki imate tako močan fokus, da vam angel doda samo še malo podpore zraven. Tehtnice, vaše potrebe si lahko danes zadovoljite brez neželjenega zapravljanja, sreča je v dobri družbi. Vodnarjem Angel prinese podporo drugih ljudi, ki v vas vidijo navdih in veselje do življenja. Dovolite da se stvari odvijejo in sodelujte s tokom.

Vodna znamenja: Riba, Rak, Škorpijon
ANGEL PREDANOSTI vas popelje v svet, kjer domujejo ljubezen, hvaležnost, srčnost in zadovoljstvo. Ribe boste najbolj cvetele v zadovoljstvu in boste prepoznale korake do cilja. Rakom pomaga da se ne zapletate v stare karmične vzorce ampak prerastete notranji upor. Ljubezen vam je blizu. Škorpijoni se za ene večer predate prijateljem, da preživite skupaj nepozabno zabavne trenutke. Z Angeli Predanosti je vsak korak lažji.