Astronapoved

Horoskop za torek, 10. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
10. 5. 2022, 05.33
Posodobljeno: 10. 5. 2022, 09.30
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj vam napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL NOTRANJE MOČI vas podpre v vaših dejanjih, največ pomoči pa ste deležni danes v odnosih. Ovnom bo pomagal pri prijateljih vzdržati svoje stališče, pri čemer ne boste čutili potrebe po konflktih ampak ostanete bolj v vlogi opazovalca. Levi boste zbirali moč v sebi in angel vam pomaga da se zares zberete v sebi in začutite, kdaj je čas za akcijo. Strelci, vam dobro počutje in magnetizem ne uideta, dovolite si ju izžarevat in sijat med ljudmi.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
ANGEL PODPORE vam bo pomagal skozi dan, da ne boste imeli občutke, da čas kar teče mimo vas. Posebej Biki boste njegovo podporo uporabili za vsakršno dobro in učinkovito delo, medtem ko boste Device čutile več podpore pri tem, da se ne boste obremenjevale zaradi občutka, da se čas ustavlja. Kozorogi boste čutili veliko podpore, če ste v prvih vrstah in rabite akcijo in če želite sprejeti vse, kar vam nov čas ponuja.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL USODE vas vsakega posebej odpre za tisto, kar je v vaši Duši zapisano. Dvojčki boste imeli občutek, da se je dan podaljšal, čeprav ga boste preživeli čisto običajno. Tehtnice boste še za spoznanje bolj občutljive in ne bo čisto jasno, ali naj se družite ali ne. Vodnarje podpre v vsem, v kar ste že dlje časa vlagali energijo in trud. Kljub temu, da njegovo delovanje ne bo močno danes, se vas s svojo subtilno močjo dotakne na pravem mestu.

Vodna znamenja: Riba, Rak, Škorpijon
ANGEL DOBREGA POČUTJA vam bo pokazal zakon magnetizma - kar čutite, to pritegnete in v vas odprl novo dimenzijo doživljanja sebe. Ribe z njegovo pomočjo povečate dober vpliv v družbi in pritegnete uspeh. Rakom pomaga vzpostaviti nove poslovne in osebne odnose, kjer ste vi glavna zvezda. Škorpijonom se zgodi sprostitev, ki so si jo želeli in avtomatsko pritegnete z dobro voljo ljudi k sebi.