Astronapoved

Horoskop za ponedeljek, 9. maja

Nataša / Merkaba.si / 090 77 85
9. 5. 2022, 05.24
Deli članek:

Prisluhnite svetu zvezd in preverite horoskop.

Profimedia
Kaj napovedujejo zvezde?

Ognjena znamenja: Oven, Lev, Strelec
ANGEL URESNIČEVANJA CILJEV vašo pozornost in energijo usmeri točno tja, kjer jo potrebujete da uspete v svojih ciljih. Ovnom pomaga v odnosih s simpatijo prepoznati in uresničevati tisto, kar vam obema skupaj ustreza. Leve usmeri v dobro opazovanje ljudi, da prepoznate prave z voljo in časom sodelovati z vašim projektom. Strelce usmerja v komunikaciji z drugimi – da opazite in tokrat ohranite mejo pri klepetanjih.

Zemeljska znamenja: Bik, Devica, Kozorog
DRUŽINSKI ANGELI vas danes podprejo pri sodelovanju doma in usmerjajo vašo pozornost na bistvene domače zadeve. Biki bodite pozorni na materialno stanje, denar ne obljubljajte ali posojajte danes v okolici. Devicam pomagajo prepoznati kako privarčevati ali pa samo izboljšati praktičnost življenja. Kozoroge usmerijo v pogovore, da vsi izrazite tisto, kar vam je ljubo, pri tem pa upoštevate, da ima vsaka stvar svojo ceno.

Zračna znamenja: Dvojček, Tehtnica, Vodnar
ANGEL FOKUSA nase pomaga se osredotočit v sebi i postaviti sebe na prvo mesto. Dvojčki si oddahnete ob njegovi podpori, saj vas odmakne od okolice, da si lahko malo spočijete. Tehtnice s pozornostjo na sebi ugotovite, koliko ljubezni in harmonije lahko naklonite sebi in se okrepite v dobrih energijah. Vodnarji pa v želji po spremembah opazite, da imajo tudi drugi svoje ideje in želje. Prisluhnite jim.

Vodna znamenja: Rak, Škorpijon, Riba
ANGEL INTEGRITETE sprosti vse tisto, kar ste mislili da ste, pa niste. Zato si vzemite danes dan za opazovanje sebe in zaznavanje tega, kar si res želite. Samske ribice si boste danes zaželele skupno življenje, če ste poštene do svojega srca. Rakom omogoči, da vidite sebe in druge takšne kot so in se izognete pomanjševanju ljudi. Škorpijone bolj poveže s potenciali, ki jih imate na področju financ – danes je čas za konkretne nove stike za finančne posle za naprej.